Så här kan du engagera dig för barnen

Vad roligt att du vill vara med oss i kampen för barns rättigheter. Alla insatser är viktiga. Du kan till exempel göra det genom att skriva på ett upprop, starta en egen insamling eller engagera dig för barn lokalt där du bor.

Ge av din tid och gör skillnad i ett barns liv. Du kan vara med och stötta de barn som behöver det mest, föra barns talan i politiska beslut som påverkar dem eller  sprida kunskap och information om Rädda Barnens arbete på din ort.

Hur du kan engagera dig varierar från ort till ort,kontakta ditt regionkontor eller en lokalförening nära dig för mer info! 

Anna och Sara har engagerat sig för barn i Malmö

Anna och Sara lägger mellan två och tre timmar i veckan på sitt engagemang i projektet Växtkraft i Malmö.

 

Starta en egen insamling

Alla kan vara med och samla in pengar till arbetet för en bättre värld för barnen. Du kan starta en egen insamling själv eller göra det tillsammans med några vänner eller jobbarkompisarna! Det går snabbt att starta upp och det är lätt att sprida budskapet till bekanta på sociala medier - starta en nu!

Skriv på ett upprop!

Ställ dig bakom vårt arbete för barns rättigheter, med din röst i ryggen blir vi starkare och kan påverka makthavare i viktiga frågor som berör barn.

Inget barn ska dö på Medelhavet

Splittra inte barnfamiljer

Alla barn som utsatts för sexuella övergrepp ska få hjälp

Vill du vara med och stödja vårt arbete för barn - i Sverige och i världen? Här kan du snabbt och enkelt bli månadsgivare!

Till toppen

Starta en egen insamling!

Gör skillnad för barn genom att starta en egen insamling. Vem som helt kan göra det, det går snabbt och du kan tipsa vänner och bekanta via sociala medier!

Tillsammans är vi starka! Bli medlem nu

Ju fler medlemmar vi är desto mer kan vi göra för barns rättigheter.
Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners