Bli en viktig företagsvän - Var med och förändra barns liv!

Som vår företagsvän gör ni en viktig insats för att barn i Sverige och över hela världen ska få en trygg barndom och en bra framtid.

Ditt företag stödjer vårt arbete för barnen med minst 5 000 kronor och är då företagsvän under aktuellt kalenderår. Som tack för er insats får ni ett digitalt diplom, banners i olika storlekar för er webbplats (på svenska och engelska) och en e-postsignatur. Ert företag får också ett digitalt nyhetsbrev varje kvartal, med information om hur ert bidrag gör skillnad för barn. Så här ser diplom och banners ut:

Ni hjälper oss att agera blixtsnabbt vid krig och katastrofer och planera långsiktigt för att skapa hållbara förändringar för barn. Tack för att ni investerar i det mest värdefulla vi har – våra barn.

Välj belopp

Belopp

(Lägsta belopp är 5000 kr)

Välj betalsätt

Övriga

Din adress

* obligatoriska fält

Alla personuppgifter hanteras i enlighet med personuppgiftslagen.

Till toppen

Rädda Barnens viktiga Företagsvänner.

Här kan du se vilka som är Rädda Barnens viktiga Företagsvänner. 

Så används pengarna

90 % av våra intäkter används till direkta insatser för barn och 10 % används till nödvändig administration, kvalitetskontroll och insamling.

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att dina pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt.

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners