Rädda Barnen med GodEl och GodFond

Systerbolagen GodEl och GodFond har inget privat vinstintresse och ägs av stiftelsen GoodCause. Stiftelsens syfte är att starta och driva företag som delar ut vinsten till välgörenhet, det vill säga det som vanliga bolag ger i utdelning till sina aktieägare.

Visionen är att Stiftelsen GoodCause ska äga och driva fler bolag med samma grundkoncept som GodEl och GodFond.

 

Sedan 2007 har Rädda Barnen mottagit 11 753 759 kronor från GodEls och GodFonds kunder. Årets bidrag på 682 443 kronor går till Rädda Barnens katastrofarbete

Om GodEl

GodEl startades 2005 och är det enda elbolag som delar ut vinsten till välgörenhet samtidigt som de ger kunderna ett riktigt bra elpris. GodEl har fått flera utmärkelser och har bland annat utsetts till det mest hållbara varumärket i elbranschen två år i rad. Vinsten i bolaget delas ut till olika välgörenhetsorganisationer och det är kunderna som väljer vart pengarna ska gå.

Gå med i GodEl och få ett riktigt bra elpris samtidigt som du stödjer Rädda Barnen!

Om GodFond

GodFond är en uppstickare på fondmarknaden som möjliggör fondsparande med både hjärta och hjärna. Vinsten från från fondbolaget (dock ej spararens avkastning) delas ut till välgörenhet. En rad näringslivsprofiler, finansproffs och entreprenörer har redan investerat i deras fonder.

Gå in på GodFonds sajt där du kan börja fondspara i GodFond och samtidigt ge ditt stöd till Rädda Barnen.

Till toppen

Rädda Barnens katastroffond

60 miljoner barn drabbas av krig och katastrofer varje år. Barn är sårbara för trafficking, övergrepp och våld och risken att de drabbas ökar i katastrofer. Med katastroffonden samlar vi in pengar kontinuerligt så att vi kan agera snabbt när något händer. Fonden möjliggör också att vi kan agera i långvariga konflikter för de miljontals människor som lever under svåra förhållanden. Tack vare GodFond och GodEl kan vi göra mer.

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners