Rädda Barnen och Willys

För Willys är ett ansvarstagande förhållningssätt en del av den dagliga verksamheten. Förmågan att ta ansvar för en hållbar utveckling är avgörande för förtroendet hos företagets intressenter och för förmågan att driva en framgångsrik affärsverksamhet. Att vara huvudpartner till Rädda Barnen visar på ett långsiktigt engagemang.

I butikskedjan Willys arbetar man med olika aktiviteter under hela året för att barn ska få tillgång till en trygg skolgång. Både kunder och medarbetare kan vara med och bidra. Willys butiker har tillexempel ställt om sina pantautomater så att möjlighet finns att skänka pantpengar till Rädda Barnen.

Pant blir miljoner

Sedan tre år tillbaka då matvarukedjan Willys i sina butiker installerade pantknappar till förmån för Rädda Barnen, har företagets kunder donerat över 10 miljoner kronor!

– Det är fantastiskt att så många som väljer att stötta rädda Barnens viktiga arbete genom att skänka sin pant. Många bäckar små har blivit en stor summa som verkligen kan göra skillnad, säger Thomas Evertsson som är vd på Willys. 

De insamlade pengarna går till Rädda Barnens projekt i Sverige, som till exempel arbetet för att stoppa våld och kränkningar mot barn inom idrotten. Vid behov ställer Willys om pantautomaternas gåvoknapp under en period för att kraftsamla till Rädda Barnens katastrofarbete.

Läs mer om Willys engagemang.

Till toppen

En bättre idrott

Willys och Skandia är samarbetspartners i Rädda Barnens projekt High Five – mot kränkningar och våld inom idrotten.

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners