Engagera kunder och medarbetare i en egen insamling

Genom att starta en egen insamling kan ert företag vara med och göra världen bättre för barn. Vi skapar interaktiva och smarta insamlingskampanjer med mätbara data i realtid.

Vi hjälper er att komma igång!

Kontakta oss

Så går det till

1. Kampanjen registreras

Vi startar kampanjen åt er på denna sida utifrån er specifika insamlingsaktivitet, och lägger till er logotyp. 

Ni väljer om ni vill ha ett mål för kampanjen, eller helt enkelt samla in så mycket som möjligt. Ni kan även välja att dubbla medarbetarnas/kundernas intäkter i slutet av kampanjen för att öka motivationen ytterligare.

2. Insamlingar startas

Vi förser er med länk samt QR-kod som ni kan använda i era kanaler för att engagera och utmana medarbetare/kunder. Till exempel genom att lägga ut på intranätet, trycka upp som affisch eller dylikt. Genom QR-koden kommer man direkt till insamlingssidan där man swishar sitt bidrag.

3. Pengar samlas in

I länken ni får vid kampanjens start finns en progress bar så att ni i realtid kan följa hur mycket ni samlat in och peppa varandra. Nedan finner ni tips på aktiviteter som kan samla in pengar.

 

Frågor och svar

Hur samlas pengarna in?

Det är bara kreativiteten som sätter gränser för hur insamlingen kan gå till. Här ger vi några tips på aktiviteter som kan bringa in pengar. Använd gärna QR-koden i direkt anslutning till aktiviteten så kommer pengarna till er insamling direkt!

  • Baka kakor, bröd, ingefärashot på flaska eller något annat hemlagat, och sälj till medarbetare och vänner.
  • Sälj saker du inte längre behöver via Tradera, Blocket eller motsvarande.
  • Anordna ett online-quiz - eller om du är musikaliskt lagd, en hemmakonsert - och sälj biljetter till vänner och kollegor. 
  • Auktionera ut presentkort på middag eller en upplevelse som medarbetare, vänner och familj får buda på.

Vart går pengarna?

Pengarna går till våra insatser för barn i Sverige och internationellt. Vi använder pengarna där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör mest nytta för barnen.  Här kan du läsa mer om våra insatser.

Låter det intressant?

Kontakta oss