Ge en sommargåva - för en glad sommar för fler barn!

För många barn är sommaren förknippad med vistelse på landet, bilsemester och bad och lek med familj och kompisar. Men för hundratusentals barn i Sverige ser tillvaron annorlunda ut. De lever i ekonomisk utsatthet, i hemlöshet eller i områden där våldet är påtagligt. Tillsammans kan vi göra stor skillnad för dessa barn. Tacka dina medarbetare och kunder med en sommargåva som bland annat möjliggör att barn i utsatta situationer får åka på sommarutflykter. Som tack för ert stöd får ni ett kommunikationspaket.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj belopp

Fyll i dina kontaktuppgifter

Din gåva:   kronor

Välj betalsätt

Din gåva:   kronor

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Projektet ”Barn till hav och skog”

Projektet ger barn i Sveriges mest socioekonomiskt utsatta områden möjlighet till dagsutflykter hela sommaren och får chans att lämna stadsmiljön och upptäcka allt roligt som sommaren har att erbjuda.

– dagsutflykter med buss
– bad, skog, djurpark, fisketur, äventyrsland mm.
– vidgar barnens vyer & lär dem nya saker
– hela sommarlovet! 3 dagar/vecka, 7 veckor
– gratis för barnen – fika och lunch ingår

 

Frågor & svar

 • Vad ingår i kommunikationspaketet?

  Som tack för ert stöd får ni en mailsignaturbanner och ett färdigt text- och bildpaket så att ni kan kommunicera ert stöd till oss på exempelvis intranät, medarbetarmail och sociala medier.

 • Vad går pengarna till?

  Pengarna går till vår verksamhet för barn i utsatta situationer i Sverige, bland annat till projektet "Barn till hav och skog". Projektet ger barn i Sveriges mest socioekonomiskt utsatta områden möjlighet till dagsutflykter hela sommaren och får chans att lämna stadsmiljön och upptäcka allt roligt som sommaren har att erbjuda.

 • Får vi använda Rädda Barnens logotyp?

  Vår logga får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande samarbetsavtal och har noggrann kontroll över samarbetsparterna. Vi kan tyvärr inte låna ut loggan för gåvor eller till vänföretag.