"Det är viktigare än någonsin att stötta barn och unga"

NorDan tillverkar framtidens fönster och dörrar, och är vår hållbarhetspartner sedan 2020. NorDan bidrar till vårt arbete för att alla barn i Sverige ska få en trygg uppväxt. För att trygga barn blir trygga vuxna.

Inför jul arrangerar NorDan dessutom en julinsamling bland sina medarbetare, genom att uppmana till att skänka en summa till Rädda Barnen. Företaget bidrar också till insamlingen genom att ge en julgåva. Pengarna går till vårt arbete för att ge barn en ljusare framtid.

Jul och nyår är en särskilt viktig tid att visa omtanke

- Som hållbarhetspartner stöttar vi Rädda Barnen hela året. Men jul och nyår är en särskilt viktig tid att visa omtanke, och vi tycker att det är jättefint att kunna hjälpa Rädda Barnen och deras viktiga arbete, säger Dag Kroslid, VD på NorDan.

Coronakrisen har gjort livet tufft för barn, både här hemma i Sverige och runt om i världen. Rädda Barnen ställde snabbt om delar av sin verksamhet för att kunna fortsätta möta det stora behovet av stöd. Dag Kroslid upplever att det är viktigare än någonsin att stötta barn och unga.

- Året har varit ett speciellt år på många sätt och vis, och vi vet att behovet av stöd till barn och unga till följd av corona-pandemin är större både i Sverige och internationellt. Samarbetet med Rädda Barnen ger oss en extra dimension i vardagen, och vi tycker det är ett fint sätt att ta samhällsansvar.

Investera i framtiden med oss!

Läs mer

Som företag kan man stötta Rädda Barnen på det sätt som passar ens drivkrafter, förutsättningar och mål. Med fokus på långsiktigt hållbara insatser gör vi omedelbara och bestående skillnader i barns liv.

- Jag vill uppmana andra företag att ge en extra gåva till förmån för barn och ungdomar nu i samband med jul och nyår, samt värdera att ingå mera förpliktande samarbeten, säger Dag Kroslid.