från Oktober 2017 Kalender

 • Bli föräldrastödjare i Östersund/Karlstad

  26 juni - 31 december Östersund/Karlstad

  Rädda Barnen söker nu fler ideella inom föräldrastödjande verksamheter, med särskilt fokus på föräldratelefonens verksamhet i Östersund och Karlstad. Detta är en rekryteringannons och ingen introduktion eller utbildning är inbokad ännu. Mer information kommer vid din eventuella intresseanmälan.

 • Fun, Safe, Inclusive

  7 oktober Umeå

  Utbildning för ideellt aktiva inom direktverksamhet med barn.

 • Rädda Barnen Intro

  14 oktober Umeå

  Vill du veta mer om Rädda Barnen? Välkommen på Rädda Barnen Introduktion! Vi går igenom Rädda Barnens historia, organisation och struktur, verksamhet samt våra arbetsmetoder. Du får också kunskap om Rädda Barnens verksamhetsinriktning och strategiska plan.

 • Framtidsdagen för lokalföreningar i Bohuslän-N.Ä och Skaraborg-S.Ä

  14 oktober Trollhättan Medlemsutbildning

  Välkommen till en gemensam dag för förtroendevalda i Rädda Barnens lokalföreningar i Skaraborg-Södra Älvsborg och Bohuslän-Norra Älvsborg.

 • Rädda Barnen Intro

  19 oktober Malmö Medlemsutbildning

  Rädda Barnen Intro är en utbildning både för dig som redan är medlem i Rädda Barnen och för dig som är nyfiken och funderar på att bli medlem.

 • Studiedag för skolpersonal

  21 oktober Sundbyberg

  Rädda Barnens tre Stockholmsdistrikt inbjuder skolpersonal och skolansvariga i Rädda Barnens lokalföreningar som arbetar med nyanlända till studiedag lördag den 21 oktober.

 • Regional Konferens

  28 oktober - 29 oktober Umeå

  För representanter från distriktsstyrelse, lokalförening, arbetsgrupp och vilande lokalförening i Region Nord.

 • Kurskalas 2017

  11 november - 12 november Alvesta

  Nu är det dags för årets kurskalas och vi är glada att kunna välkomna er till Alvesta! Under en helg i november kommer vi att erbjuda seminarier och workshops för alla medlemmar och aktiva i region syd - Skåne, Blekinge, Småland och Öland.

 • Valberedarutbildning

  18 november Umeå Medlemsutbildning

  I en demokratisk organisation som Rädda Barnen är det viktigt att ha väl fungerande valberedningar. Rädda Barnen i Västerbotten önskar därför göra en kraftsamling för att stärka upp valberedningsarbetet. Som en del av det har du och andra intresserade nu chans att ta del av en valberedarutbildning i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

 • Rädda Barnen Intro

  22 november Östersund

  Vill du veta mer om Rädda Barnen? Välkommen på Rädda Barnen Introduktion! Vi går igenom Rädda Barnens historia, organisation, struktur, verksamhet, våra arbetsmetoder och pågående förändringar. Du får också kunskap om Rädda Barnens verksamhetsinriktning och strategiska plan.

Till toppen

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners