Jobba hos oss

Alla barn förtjänar en framtid. Vi strävar efter att skapa hållbara lösningar för att förändra barns liv på lång sikt. Varje dag åstadkommer vi resultat för barn – i Sverige och i världen.

Vilka är vi som jobbar på Rädda Barnen?

Inom Rädda Barnen Sverige finns 350 medarbetare där majoriteten arbetar på något av våra kontor i Umeå, Göteborg, Malmö eller Stockholm. Ett 30-tal av våra medarbetare är placerade utomlands.

Nyfiken på vilka möjligheter som finns hos oss? Välkommen med din ansökan!

Eftersom att vår verksamhet bedrivs inom många olika områden, till exempel direkta insatser för barn, påverkansarbete, affärsstödjande roller och strategisk arbete, har vi behov av en mängd olika yrkesroller. Hos oss jobbar bland annat rådgivare, verksamhetsutvecklare, beteendevetare, controllers, jurister, projektledare, kommunikatörer, administratörer, kundansvariga och såklart duktiga ledare.

Vill ha en bredd av kompetenser

För att kunna nå ut till och göra skillnad för så många barn som möjligt är vi beroende av medarbetare med många olika kompetenser som delar våra humanistiska värderingar. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Att jobba för Rädda Barnen är att göra skillnad

Som medarbetare på Rädda Barnen vet du att ditt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats för barn och du är omgiven av engagerade kollegor som delar gemensamma värderingar. Hos oss har du förmånen att både utvecklas och utmanas, här kan du påverka din egen karriär och erbjuds möjligheter till kompetensutveckling. Vår verksamhet finns både lokalt och globalt och för dig som är intresserad finns goda möjligheter till internationellt samarbete och utbyte.

Lediga tjänster

Nyfiken på vilka möjligheter som finns hos oss på Rädda Barnen? Välkommen med din ansökan!

Till toppen

Lediga tjänster i Sverige

Är du nyfiken på vilka möjligheter som finns hos oss? Välkommen med din ansökan!

Medarbetarintervjuer

Lär känna våra medarbetare!

Lediga tjänster internationellt

Vill du jobba med barns rättigheter utomlands? Se vilka lediga tjänster som finns hos Rädda Barnen internationellt.

Stöd vårt arbete för barns rättigheter

Genom att bli månadsgivare eller ge en gåva är du med och förbättrar livet och framtiden för miljontals barn i Sverige och i världen.

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners