En doppresent som når många barn

Liten bebis ligger i sin säng

Bästa doppresenten är en omtänksam gåva som gör världen till en bättre plats för barn. Genom att köpa Rädda Barnens gåvobevis hjälper du oss att skydda barn i utsatta situationer och i vårt arbete för att barns rättigheter ska tillgodoses.

Din gåva gör skillnad i vardagen för barn som växer upp under svåra förhållanden i Sverige och i världen och för barn som behöver hjälp och stöd på grund av krig och katastrofer.

Din doppresent gör världen till en bättre plats för barn

Bland våra olika gåvobevis finns till exempel ett som innehåller saker som barn behöver för att kunna gå i skolan. Miljontals barn i världen går idag miste om viktiga år av grundutbildning och ibland beror det på så enkla saker som att familjen helt enkelt inte har råd med skolmaterial, som skrivblock, pennor och skolväska. Vill du hellre ge bort något annat så finns det fler bra gåvor att välja bland.

Du kan ta med dig vårt fina gåvobevis och ge bort det på dopet, eller skicka det direkt till föräldrarna via mejlen. Och du kan vara säker på att din gåva kommer att uppskattas och kommer att användas på bästa sätt där våra experter bedömer att behoven är som störst för tillfället.

När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset (PDF) som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

TIPS! Är du förälder och ska döpa ditt barn kan du också starta en egen insamling och be gästerna skänka en gåva där, istället för en doppresent.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!