Leverantörer för insamling

Vi använder följande leverantörer för vårt viktiga insamlingsarbete.

Hubbr
Hubbr (tidigareVendator Callcenter och Makalös) startade 1988 och är en aktör på callcentermarknaden med verksamheter i Stockholm, Hofors, Karlstad och Lissabon. Uppdraget åt Rädda Barnen är bla att kontakta företag gällande julgåvor inför julen och även givare för att tacka och informera om Rädda Barnens arbete. Hubbr är medlem i Kontakta, Sveriges Callcenter Förening.
www.hubbr.se

Online Sverige
Online Sverige startade 1993 och erbjuder: telemarketing, kundservice, försäkringsförmedling, mötesbokning med mera. Vi bygger kundlojalitet och ökar våra kunders försäljning genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i alla kunddialoger vid rätt tillfälle, oavsett kanal. Våra ca 400 anställda finns i Lund, Umeå och London.
www.onlinesverige.se

Stockholm Fundraising AB
Stockholm Fundraising AB är ett fundraisingföretag specialiserat på insamlingskampanjer åt ideella organisationer med 90-konto. Stockholm Fundraising har funnits sedan 2010 och tillämpar FRIIs etiska regler för insamling. Företaget har kollektivavtal
www.nordicfundraising.se

Till toppen

Så används pengarna

90 % av våra intäkter används till direkta insatser för barn och 10 % används till nödvändig administration, kvalitetskontroll och insamling.

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att dina pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt.

Så känner du igen våra värvare

Vi har ett flertal samarbetspartners som vi anlitar för att få fler att engagera sig långsiktigt och ekonomiskt i vårt viktiga arbete.

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners