Skänk pengar varje månad och hjälp barn världen över

Som regelbunden givare hjälper och skyddar du barn hela tiden dygnet runt, året om – i Sverige och runt om i världen. Du blir en viktig person i vårt förändringsarbete – på kort och lång sikt.

Var med och hjälp barn varje dag året runt!

Bli månadsgivare

Ett smart sätt att hjälpa barn

Att vara månadsgivare innebär att du ger pengar regelbundet via autogiro, som är det mest kostnadseffektiva sättet att hjälpa barn. Det kräver minimalt med administration hos oss på Rädda Barnen, eftersom det mesta sker automatiskt. Bra, va!

Pengarna dras automatiskt från ditt konto den 28:e varje månad. Det är enkelt och bekvämt för dig. Framförallt glömmer du aldrig att skicka in pengar till barnen. Du vet att du gör en livsviktig insats för barnen hela tiden. 

Bli månadsgivare

Din hjälp når fram till barnen

Dina pengar används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen. Ena dagen är du med och skyddar gatubarn i Bangladesh. Nästa dag räddar du livet på undernärda barn i Jemen. Imorgon kanske du startar en tillfällig skola i ett flyktingläger i Jordanien. Tillsammans gör vi världen tryggare för barnen. Tack!

Läs mer om hur vi använder pengarna

Är du redan månadsgivare?

Du vet väl om att du när som helst kan höja, sänka, pausa eller avsluta ditt månadsgivande?

Hos oss får du inte ett fadderbarn – du får tusentals!

Som regelbunden givare hos oss blir du inte fadder till ett enskilt barn. Istället för ett enda fadderbarn, är du med och hjälper tusentals barn, varje dag och på lång sikt. Läs mer om fadderbarn.

Var med och hjälp barn varje dag året runt!

Bli månadsgivare