En fin present till pappa

En pappa som kramar sitt barn

Ge pappa en present på högtidsdagen eller till jul som kan bli till hjälp för barn som har det svårt. När du köper gåvobevis från Rädda Barnen innebär det att fler barn kan sova tryggt om natten, lära sig läsa, räkna och skriva och få mat i magen.

Din gåva gör också att barn som drabbats av krig och katastrofer kan få hjälp och skydd snabbare.

Bästa presenten till pappa hjälper barn som har det svårt

Det finns flera olika gåvobevis att välja mellan när du köper din present. Gåvorna är exempel på sånt som många barn saknar men som behöver för att de till exempel ska kunna gå i skolan, leka, hålla sig varma, friska och mätta. 

Du får ett fint gåvobevis som du kan överlämna till pappa eller slå in i ett paket. Med din gåva till pappa kan fler barn få växa upp som starka och trygga individer med bättre framtidsmöjligheter. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

När du köper våra gåvobevis, mejlar vi en länk till gåvobeviset (PDF) som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till pappa.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!