En fin present till mamma

En mamma som pussar sin bebis

Finaste presenten på födelsedagen, eller julklappen till mamma, är ett gåvobevis från Rädda Barnen. Det är en omtänksam gåva som också hjälper barn i utsatthet.

När du ger bort Rädda Barnens gåvobevis betyder det att fler barn kan växa upp i trygghet, äta sig mätta och få möjlighet att gå i skolan. Det betyder också att vi kan vara på plats snabbt för att rädda liv och skydda barn i krig och katastrofer.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Vidare

Din present till mamma blir till hjälp för barn

Du kan välja bland flera presenter som kan bli till sånt som barn som lever i utsatthet behöver, som exempelvis varma filtar, mat, mediciner och allt som behövs för en trygg förlossning.

Du får ett fint gåvobevis som du kan ge till mamma, kanske sätta i blombuketten, samtidigt som fler barn kan få en tryggare uppväxt och en bättre framtid. Dina pengar når fram och används där våra experter bedömer att de behövs som mest just nu.

Vi mejlar en länk till gåvobeviset (PDF) som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till mamma.

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp nu!