Ge en fin present till mamma

En mamma som pussar sin bebis

Finaste presenten till mamma är ett gåvobevis från Rädda Barnen. Det är en omtänksam gåva som hjälper barn som behöver det som mest.

När du ger bort Rädda Barnens gåvobevis betyder det att fler barn kan växa upp i trygghet, äta sig mätta och få möjlighet att gå i skolan. Det betyder också att vi kan vara på plats snabbt för att rädda liv och skydda barn i krig och katastrofer.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din present till mamma gör skillnad för barn

Nu kan du enkelt skapa en personlig present som förändrar barns framtid. Du väljer själv en hjärtefråga och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen. 

Du får ett fint gåvobevis som du kan ge till mamma, kanske sätta i blombuketten, samtidigt som fler barn kan få en tryggare uppväxt och en bättre framtid. Dina pengar når fram och används där våra experter bedömer att de behövs som mest just nu.

Du kan välja mellan ett tryckt gåvobevis eller ett digitalt gåvobevis. Om du väljer ett digitalt gåvobevis mejlar vi en länk till gåvobeviset som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till mamma. 

Ge en sms-present!

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor ger du någon en livsviktig sms-present. Tillsammans ger vi barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid.

Köp en sms-present