Ge en företagsjulgåva

Ge en företagsjulgåva som ger barn framtidshopp!

Letar ditt företag efter den perfekta julgåvan till kunder och medarbetare? Ge en julgåva som ger barn möjlighet att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. För barnen är framtiden, och framtiden kan inte vänta.

Ge barn framtidshopp!

Ge en julgåva

Tack vare företagsgåvor kan vi fortsätta att förändra barns liv och rädda deras framtid. Din företagsjulklapp används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen. Det går att förändra barns liv – om vi hjälps åt. 

Er företagsjulgåva gör skillnad för barn

Rädda Barnen är världens största självständiga barnrättsorganisation, fokuserad på hållbara insatser – akuta och långsiktiga. Vi finns på plats i Sverige och 119 andra länder och arbetar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.

När ert företag ger en julgåva till Rädda Barnen är ni med och stödjer barns framtid. Ni får också material för att kommunicera hur ni gör skillnad i jul. Alla företag får ett tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska.

Tackpaket för företagsgåva.

Jultackpaketet innehåller:

  • E-postsignaturer
  • Digitalt julkort att skicka till kunder och medarbetare
  • Förslag på inlägg i sociala kanaler
  • Bakgrundsbilder digitala möten

Bli Rädda Barnens vänföretag 

Om ni ger 10.000 kronor eller mer i jul blir ni Rädda Barnens vänföretag under ett års tid. Som vänföretag gör ni en viktig insats för barn i Sverige och över hela världen. Som tack får ni ett kommunikationspaket med diplom, banners i olika storlekar, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler och ett nyhetsbrev varje kvartal.

Kontakta oss

Har ni frågor kring företagsgåvor vid jul? Vänligen kontakta Jessica Norrby på jessica.norrby@rb.se.

Ge barn framtidshopp!

Ge en julgåva

Vill ni ha ett skräddarsytt företagssamarbete?

Som företag kan ni samarbeta med oss på det sätt som passar era förutsättningar, drivkrafter och mål.

Läs mer om olika typer av partnerskap och hur ni kan bidra till att fler barn får en trygg uppväxt.