Ge en företagsjulgåva

Ge en julgåva som ger barn möjlighet att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Var med och förändra barns verklighet i jul!

Er julgåva används där våra experter bedömer att behoven är som störst och gör mest nytta för barnen. Gåvan kan till exempel ge barn i konfliktområden mat, varma kläder och trygga platser att växa upp på. Tillsammans förändrar vi barns liv i jul!

Exempel på vad er företagsjulgåva räcker till:

  • 5.000 kronor räcker till att ge 150 barn varma skor.
  • 7.000 kronor räcker till att ge 105 barn varma jackor.
  • 10.000 kronor räcker till att ge 42 familjer på flykt mat i en vecka.
  • 25.000 kronor räcker till att ge 1000 barn en trygg plats att leka på.
  • 50.000 kronor räcker till att behandla 500 akut undernärda barn.

Bli Rädda Barnens vänföretag 

Om ni ger 10.000 kronor eller mer i blir ni Rädda Barnens vänföretag 2024. Som vänföretag gör ni en viktig insats för barn i Sverige och över hela världen. Som tack får ni ett kommunikationspaket med diplom, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler, digitala mötesbakgrunder och ett nyhetsbrev fyra gånger per år.

Kontakta oss

Har ni frågor kring företagsgåvor? Vänligen kontakta givarservice på givarservice@rb.se eller 08-698 90 30.

Vanliga frågor om företagsgåvor

Under 2022 gick 92 procent till insatser för barn. 8 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter. Pengarna används där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen.

Vårt arbete omfattar tusentals projekt världen över och vi använder pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör mest nytta för barnen. Därför kan vi inte öronmärka pengar från gåvor eller vänföretag. För större samarbeten är det däremot möjligt att välja inriktning för stödet.