Samarbeta med oss för en hållbar framtid.

Vill du också stå med oss på barnens sida? Kontakta oss så berättar vi mer!

Tillsammans kan vi göra mer

Det är tack vare samarbetet med våra partners som vi kan fortsätta vårt livsviktiga arbete för barnen. Tillsammans ser vi till att fler barn överlever, utvecklas och växer upp i trygghet. Vill du också stå med oss på barnens sida? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vem söker vi?

Du har en innovativ idé som kan förändra världen eller är del av ett företag som vet att den bästa investeringen är barnen. Vi börjar med ett möte, där vi tillsammans kommer fram till hur vi kan göra störst skillnad för barn.

Kontakta oss

Samarbeten med företag

Vi har bred erfarenhet av långsiktiga och hållbara partnerskap. Välj den samarbetsform som passar ert företags drivkrafter, förutsättningar och mål. 

Våra partners

Filantropi och stora gåvor

Genom personlig kontakt, löpande återkoppling och nätverkande kan du engagera dig på den nivå som passar dig. I alla våra program är resultatet och den långsiktiga effekten för barn i fokus. 

Läs mer

Engagera medarbetare och kunder

Gör en gemensam handling som ger stoltare medarbetare, nöjdare kunder och en ljusare framtid för barnen. Ni kan till exempel starta en egen insamling eller dela med er av er expertis till unga. Kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg. 

Läs mer

Collective Impact

Vi vill skapa långsiktig förändring som gör livet bättre för barn och unga. Därför arbetar vi efter en modell som heter Collective Impact. Tillsammans skapar vi ett bättre samhälle – här och nu för framtiden.

Läs mer

Ditt företag kan spela en viktig roll för att förbättra situationen för barn. Vi samarbetar med företag som delar våra värderingar och vår önskan om en bättre värld för barn. Här kan du läsa mer om vår samarbetspolicy.