Samarbeta med oss för en hållbar framtid.

Tillsammans kan vi göra så mycket mer

Framtiden ser inte ljus ut. Jättelika sprickor går genom länder, glaciärer och relationer. Oroligheter blir konflikter som blir krig. Och mitt i allt finns barnen. Men vi är många vuxna som kan skapa en ljusare framtid. 

Vem söker vi?

Du är en entreprenör eller filantrop med en innovativ idé som kan förändra världen, eller del av ett företag som, liksom vi, vet att den bästa investeringen är att satsa på barnen. Vi börjar med ett möte, där vi tillsammans kommer fram till hur vi kan göra störst skillnad för barn.

Kontakta oss

Samarbeten med företag

Vi har vida erfarenhet av samverkan och långsiktiga partnerskap som skapar affärsvärde och hållbara företag. Välj den samarbetsform som passar ert företags drivkrafter, förutsättningar och mål. 

Våra partners

Filantropi och stora gåvor

Genom personlig kontakt, löpande återkoppling och nätverkande kan du engagera dig på den nivå som passar dig. I alla våra program är resultatet och den långsiktiga effekten för barn i fokus. 

Läs mer

Engagera medarbetare och kunder

Gör en gemensam handling som skapar mervärde både inom och utanför er organisation. För stoltare medarbetare, nöjdare kunder och en ljusare framtid för barnen. Intresserad av ett skräddarsytt upplägg för ert företag?

Läs mer

Collective Impact

Vi vill skapa långsiktig förändring som gör livet bättre för barn och unga, och därför arbetar vi efter en modell som heter Collective Impact. Tillsammans skapar vi ett bättre samhälle – här och nu för framtiden.

Läs mer

Ditt företag kan spela en viktig roll för att förbättra situationen för barn. Vi samarbetar gärna med företag som delar våra värderingar och vår önskan om en bättre värld för barn. Här kan du läsa mer om vår samarbetspolicy.