ENGAGERA ERA MEDARBETARE OCH KUNDER FÖR BARN

Gör en gemensam handling som skapar mervärde både inom och utanför er organisation. För stoltare medarbetare, nöjdare kunder och en ljusare framtid för barnen.

Intresserad av ett skräddarsytt upplägg för ert företag?

Kontakta oss

Så kan ni skapa engagemang för era medarbetare

  • Egen insamling - engagera medarbetarna eller utmana kunder och leverantörer genom att starta en egen engagerande insamling. Tävla mellan avdelningar eller arrangera en konsumentkampanj. Ni kan även välja att dubbla intäkterna i slutet av kampanjen för att öka motivationen ytterligare.
  • Motionera - genom vårt samarbete med motionstjänsten We+ kan ni enkelt starta en intern "tävling" där varje pass genererar en viss summa till Rädda Barnen. Den insamlade summan kan ni följa i realtid på er specifika sida. Socialt, enkelt och vem som helst kan delta. Kontakta oss här för mer information.
  • Expertis - dela med er av era kunskaper, till exempel genom att stötta unga i CV-skrivning och intervjuträning eller inom något annat av företagets kärnkunskaper. Vi har även behov av er expertis i vår kansliverksamhet, såsom översättning, research, processledning, analys och utbildning/kompetensutveckling.
  • Mentorskap - stötta unga exempelvis genom att ge råd och inspirera till studie- eller karriärsval.
  • Donera produkter - donera produkter som kan göra nytta för barn.
  • Föreläsning – vi berättar för er om läget för barn i världen. Vi vill nå ut och sprida kunskap och det betyder mycket att få komma till er för ett samtal om barns situation.