Bli månadsgivare och hjälp barn världen över

En glad flicka som håller i en boll

Som månadsgivare är du med och hjälper barn dygnet runt – i Sverige och runt om i världen. Din månadsgåva gör skillnad, både på kort sikt och på lång sikt. Tillsammans gör vi världen lite bättre för barn varje dag!

Som månadsgivare är du ena dagen med och räddar livet på barn som flyr från kriget i Syrien. Nästa dag skyddar du gatubarn i Bangladesh. Imorgon kanske du startar en tillfällig skola i ett flyktingläger i Jordanien.

Tillsammans når vi de allra mest utsatta barnen där det behövs som allra bäst!

Var med och hjälp barn varje dag året runt!

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare  gör skillnad för många barn

De pengar du ger varje månad används där våra experter bedömer att behoven är som störst för tillfället och där de får bästa möjliga effekt för barnen. Du är till exempel med och ser till att fler barn får hälso- och sjukvård, får lära sig läsa, räkna och skriva, får skydd, trygghet och stöd av vuxna i krig och katastrofer. Du är också med och påverkar makthavare och regeringar så att de ständigt påminns om barns rättigheter.

Så används din månadsgåva:

  • 89 procent av pengarna går till arbetet för barnen
  • Pengarna används där de behövs som bäst
  • Du kan ändra eller avsluta när du vill

Ge enkelt din månadsgåva via autogiro

Att vara månadsgivare innebär att du ger pengar regelbundet via autogiro, som är det mest kostnadseffektiva sättet att hjälpa barn eftersom det kräver minimalt med administration hos oss på Rädda Barnen.

Pengarna dras automatiskt från ditt konto den 28:e varje månad. Det är enkelt och bekvämt för dig. Och du vet att du gör en livsviktig insats för barnen hela tiden.

Hur mycket du vill ge varje månad? 

Du väljer själv vilket belopp du vill ge varje varje månad. Visste du till exempel att 100 kronor kan räcka till något av dessa fyra alternativ:

  • en skolväska fylld med pennor, böcker
  • antibiotika till åtta barn med lunginflammation
  • varma filtar till två barn
  • sängplats, mat och skola i fyra dagar till ett barn som lever på gatan

Tack för att du vill vara med och varje dag göra världen lite bättre för barn!

Vill du ändra ditt månadsbelopp? 

Du vet väl att du när som helst kan höja, sänka, pausa eller avsluta ditt månadsgivande?

Din insats som månadsgivare betyder så otroligt mycket för barn i Sverige och runt om i världen. Stort varmt tack för att du ger barn en trygg barndom och en bra framtid. 

Var med och hjälp barn varje dag året runt!

Bli månadsgivare