Lediga jobb hos oss

Glada barn med ballonger som det står rädda barnen på

Vill du jobba hos Rädda Barnen? På vår karriärsida hittar du våra lediga tjänster i Sverige och internationellt. Välkommen med din ansökan!

Inom Rädda Barnen Sverige finns drygt 400 medarbetare och majoriteten arbetar på något av våra kontor i Umeå, Göteborg, Malmö eller Stockholm. Ett 30-tal av våra medarbetare är placerade utomlands.

Sök våra lediga jobb

Till karriärsidan

Vår verksamhet bedrivs inom många olika områden, till exempel direkta insatser för barn, påverkansarbete och strategisk arbete. Därför har vi behov av en mängd olika yrkesroller.

Hos oss jobbar bland annat rådgivare, verksamhetsutvecklare, beteendevetare, controllers, jurister, projektledare, kommunikatörer, administratörer, kundansvariga och självklart också duktiga ledare.

Var med och hjälp barn dygnet runt!

Bli månadsgivare

En trygg organisation för barn

Vi gör allt för att säkerställa att vi är en trygg och säker organisation för barn. Vi ber om ett utdrag från belastningsregistret i samband med rekrytering och ideellt engagemang och alla medarbetare i organisationen står bakom Rädda Barnens etiska värderingar och vår Policy för Child Safeguarding.