Jobba hos oss på Rädda Barnen

en blå väska med rädda barnens logotyp

Alla barn förtjänar en framtid. Vi strävar efter att skapa hållbara lösningar för att förändra barns liv på lång sikt. Varje dag åstadkommer vi resultat för barn – i Sverige och i världen. Vill du jobba hos oss?

Vilka är vi som jobbar på Rädda Barnen?

Inom Rädda Barnen Sverige finns 350 medarbetare och majoriteten arbetar på något av våra kontor i Umeå, Göteborg, Malmö eller Stockholm. Ett 30-tal av våra medarbetare är placerade utomlands.

Vår verksamhet bedrivs inom många olika områden, till exempel direkta insatser för barn, påverkansarbete, affärsstödjande roller och strategisk arbete. Därför har vi behov av en mängd olika yrkesroller.

Hos oss jobbar bland annat rådgivare, verksamhetsutvecklare, beteendevetare, controllers, jurister, projektledare, kommunikatörer, administratörer, kundansvariga och självklart också duktiga ledare.

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på vilka möjligheter som finns hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster.

Hos oss finns en bredd av kompetenser

För att kunna nå ut och göra skillnad för så många barn som möjligt är vi beroende av medarbetare med många olika kompetenser, som delar våra humanistiska värderingar. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet som det medför.

Jobba för Rädda Barnen och gör skillnad

Som medarbetare på Rädda Barnen vet du att ditt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats för barn och du är omgiven av engagerade kollegor som delar gemensamma värderingar.

Hos oss har du förmånen att både utvecklas och utmanas, här kan du påverka din egen karriär och erbjuds möjligheter till kompetensutveckling. Vår verksamhet finns både lokalt och globalt och för dig som är intresserad finns goda möjligheter till internationellt samarbete och utbyte.