Ditt företag kan förändra barns verklighet i jul.

Framtiden ligger i små händer

Den tryggaste framtidsinvesteringen hittar du inte i en aktie eller innovation, utan i något helt annat. Barnen. För när du investerar i barnen sätter du igång en kedjereaktion som kan förändra en hel värld.

Ge en julgåva

När ditt företag ger en julgåva till Rädda Barnen är ni med och förändrar verkligheten för barn, i Sverige och runtom i världen. Som tack för er gåva får ni ett tackpaket för att kommunicera hur ni gör skillnad i jul. Ger ni 10.000 kronor eller mer blir ni dessutom vårt vänföretag för 2023.

Ge en julgåva

Investera i framtiden

I ett långsiktigt samarbete kan vi göra bestående förändringar i barns liv. Tillsammans bygger vi skolor, trygga platser och nya hem, skyddar barn mot våld och övergrepp, utbildar lärare och ser till att skolan blir en trygg plats. Vi gör barns röster hörda i politiken och ger barn möjligheter att förändra världen. Här och nu för framtiden.

  • Engagera era medarbetare i barns rättigheter 
  • Stärk föräldrar på arbetsplatsen med råd och kunskap
  • Stötta specifika insatser och starta egna projekt 

Samarbeta med oss

Vårt arbete ger resultat

2021 nådde vi 43 miljoner barn, med akuta och långsiktigt hållbara insatser.

Alltid på barnens sida

Vår vision: att göra barnkonventionen verklig för varje barn.

Vi finns i 120 länder

Vi är världens största självständiga barnrättsorganisation, på plats i Sverige och runtom i världen.

Tillsammans skapar vi hållbar förändring

Våra partners engagerar sig långsiktigt i vårt arbete för barns rättigheter, i frågor som ligger nära företagens verksamhet. Det kan till exempel innebära att ett nytänkande telekombolag lyfter barns trygghet på nätet, eller att ett livsmedelsföretag gör en engagerande insamlingskampanj i butik. Det kan också betyda att vi tillsammans med Sveriges mest älskade författare och hennes karaktärer berättar om situationen för flickor på flykt. 

Läs mer