Ge mer varje månad

Här har du möjlighet att höja ditt månadsbelopp och hjälpa ännu fler barn. Även en liten höjning gör en stor skillnad när vi är många. Varmt tack!

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2

Jag vill höja mitt nuvarande månadsbelopp med:

FYLL I DINA UPPGIFTER

Dina hämtade uppgifter

Hämtar adressuppgifter

Fullständigt namn

 

Gatuadress

 

Postnummer och ort

 

Du har valt att höja ditt månadsbelopp med:

#Belopp# kr

Steg 1/2

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till. 

Återbetalningspolicy – återbetalning av gåva är möjlig, förutsatt att förfrågan görs inom tre månader. Vi gör en bedömning i varje enskilt fall. För frågor kontakta givarservice på givarservice@rb.se.

Där barnen behöver dig som mest

Dina pengar används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen. Tillsammans gör vi världen tryggare för barnen. Tack!

Vanliga frågor om månadsgåvor

 • Hur mycket pengar går till barnen?

  När du skänker pengar till Rädda Barnen kan du vara trygg. Vi strävar alltid efter att hålla nere våra kostnader och är stolta över att vi under 2023 lyckades använda hela 91 procent av pengarna till vår verksamhet för barn.

  För att vi ska kunna samla in pengar och genomföra både akuta och varaktiga förbättringar för barn i utsatta situationer, använder vi 9 procent till nödvändig administration, insamlingsarbete och kvalitetskontroll– det vill säga ledning, planering, marknadsföring, samordning och uppföljning. Tack vare det kan du lita på att dina pengar används på bästa sätt för barnen. 

 • Hur används mina pengar?

  Rädda Barnens mål är alltid att nå så många barn som möjligt med effektiva och långsiktiga insatser. Vi använder dina pengar där behoven är som störst – och där våra experter bedömer att de gör mest nytta för barnen.

  Vi har lång erfarenhet av att arbeta med barns rättigheter i många länder – och vi vet vad som krävs för att åstadkomma varaktiga förbättringar för barn inom olika områden. 

 • Kan jag ändra mitt månadsgivande när jag vill?

  Du kan självklart när som helst pausa, ändra eller avsluta ditt månadsgivande. Varmt välkommen att kontakta vår givarservice på 08-698 90 30, så får du hjälp att:

  • Höja eller sänka ditt månadsbelopp.
  • Ändra bank- eller kontouppgifter.
  • Pausa dina betalningar under en period.
  • Avsluta ditt månadsgivande.

  Hur du än vill ha det så ändrar vi ditt månadsgivande snabbt och enkelt.

  OBS. För att stoppa ännu inte genomförda betalningar via autogiro, måste du meddela Rädda Barnen senast fem bankdagar före förfallodagen som är den 28:e varje månad.

 • Hur byter jag bank eller konto för mitt månadsgivande och autogiro?

  Vill du byta bank eller kontonummer är du välkommen att  kontakta Rädda Barnens kundservice, så hjälper de dig direkt.

  Ring 08-698 90 30 eller mejla till kundservice@rb.se

 • Kan jag få skattereduktion för gåvor till Rädda Barnen?

  Sedan den 24 oktober 2019 är Rädda Barnen godkända för skattereduktion för gåvor. Det innebär att du kan få skattereduktion för gåvor som skänkts till oss från och med det datumet. Här hittar du vanliga frågor och svar om skattereduktion.