Du kan vara med och rädda barns liv i Syrien

Ge en gåva eller bli månadsgivare

I mer än sju år har Syriens barn fått utstå fruktansvärda lidanden. Tusentals har dött i brutala attacker och många fler har blivit allvarligt skadade, traumatiserade eller tvingats fly från sina hem flera gånger om.

Vi ger inte upp och vi slutar aldrig bry oss. Så länge kriget i Syrien pågår finns vi på plats och kämpar för barns liv och rättigheter.

Var med oss och kämpa för Syriens barn!

Bli månadsgivare

Mat, medicin och utbildning till barnen i Syrien

Du kan vara med och rädda barns liv i krig och katastrofer och skapa hållbara förändringar för barn – i Syrien och över hela världen. Din gåva kan ge barnen näringsrik mat, rent vatten, läkarvård, psykosocialt stöd, utbildning och en framtid i trygghet.

Vi kämpar för barnen hela tiden, dygnet runt. Men vi behöver din hjälp för att kunna nå alla de barn som behöver oss.

Som månadsgivare är du med oss varje dag och kämpar för barns rättigheter, i Syrien, Sverige och i hela världen. Tillsammans kan vi göra världen tryggare för barnen. Ge en gåva  eller bli månadsgivare idag!

Var med oss och kämpa för Syriens barn!

Bli månadsgivare

Exempel på vad din månadsgåva räcker till

Var med och rädda barns liv över hela världen! Här är exempel på vad din månadsgåva kan räcka till. På två månader räcker den till dubbelt så mycket. Under ett år förändrar du många barns liv.

1 000 kr

kan ge ett tält, liggunderlag, filtar, ficklampa och batterier till en familj på fem personer.

500 kronor

kan ge matlagningsutrustning till två barnfamiljer.

250 kronor

kan ge ett barn på flykt mat för sex dagar.

100 kronor

kan ge två barn varsin varm jacka. 

 

90 % går till arbetet för barnen

När du ger pengar till Rädda Barnen kan du vara trygg. Vi använder dina gåvor där behoven är som störst och där Rädda Barnens experter bedömer att de gör mest nytta för barnen. 90 procent av våra intäkter går till arbetet för barnen och resten till administration, nödvändig kvalitetskontroll och insamling. 

Var med och rädda barns liv i Syrien!

Bli månadsgivare