Bli månadsgivare och hjälp barn dygnet runt.
Ge en gåva till vårt arbete i Sverige och världen.
Företag? Ge en gåva idag.
Andra sätt att ge:

Swisha din gåva till 902 0033

För att swisha pengar krävs det att du har Swishappen på din mobil eller platta. Se efter att mottagaren är Rädda Barnen när du bekräftar överföringen med ditt mobila bank-id. Gå till getswish.se för att hämta appen eller för att läsa mer.

Starta en egen insamling

EGEN INSAMLING. Var med och bidra till en bättre värld för barn! Sprid din insamling bland dina vänner och bekanta i sociala medier och se beloppet växa.

Testamentera till Rädda Barnen

Låt någon som verkligen behöver det ärva dig. Genom att testamentera till Rädda Barnen kan din sista vilja ge många utsatta barn en framtid.

Bli Rädda Barnens företagsvän

FÖRETAGSVÄN. Var med och förändra barns liv till det bättre. Genom att skänka 5000 kr eller mer blir ditt företag en av Rädda Barnens företagsvänner. Som tack får ni ett diplom, en banner för er webbplats, en e-postsignatur samt ert namn publicerat på vår hemsida.

Till toppen

Så används pengarna

90 % av våra intäkter används till direkta insatser för barn och 10 % används till nödvändig administration, kvalitetskontroll och insamling.

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att dina pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt.

Bli medlem i Rädda Barnen

Barns åsikter väger ofta lätt. Ju fler medlemmar vi blir desto tyngre väger barns röst.

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners