Ge en företagsgåva

Ge en företagsgåva som gör skillnad för barn i Sverige och runt om i världen. Om ni vill ha pdf-faktura via e-post kontakta oss på givarservice@rb.se eller 08-698 90 30.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj belopp

Fyll i dina kontaktuppgifter

Din gåva:   kronor

Välj betalsätt

Din gåva:   kronor

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till. 

Återbetalningspolicy – återbetalning av gåva är möjlig, förutsatt att förfrågan görs inom tre månader. Vi gör en bedömning i varje enskilt fall. För frågor kontakta givarservice på givarservice@rb.se.

Bli vänföretag från 10.000

Ger ni 10.000 kronor eller mer blir ni vårt vänföretag under aktuellt kalenderår. Som tack får ni ett kommunikationspaket både på svenska och engelska:

 • Förslag på inlägg till era sociala kanaler
 • Digitalt diplom
 • E-postsignatur
 • Digital mötesbakgrund
 • Nyhetsbrev med information om hur ert bidrag gör skillnad för barn

Frågor & svar

 • Hur används pengarna?

  När du ger pengar till oss kan du vara trygg. Under 2022 gick 92 procent till insatser för barn. 8 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

  Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. Pengarna används där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. 

  Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vårt 90-konto garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt.

   

 • Kan vi välja vart pengarna ska gå?

  Vårt arbete omfattar tusentals projekt världen över och vi använder pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör mest nytta för barnen. Därför kan vi inte öronmärka pengar från gåvor eller vänföretag. För större samarbeten är det däremot möjligt att välja inriktning för stödet. Läs mer om att samarbeta med oss.

 • Vad är skillnaden mellan att ge en gåva och att bli vänföretag?

  Från 10.000 kronor blir ni Rädda Barnens vänföretag under aktuellt kalenderår. Som vänföretag gör ni en viktig insats för barn i Sverige och över hela världen. Som tack får ni ett kommunikationspaket med digitalt diplom, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler, digitala mötesbakgrunder och ett nyhetsbrev fyra gånger per år.

  Ni kan också stötta oss genom att ge en enskild gåva. Då ger ni det belopp som passar er. Då ingår inget kommunikationspaket.

 • Går det att få faktura digitalt?

  Kontakta vår givarservice så skickar vi en pdf-faktura via e-post. Du når oss via e-post givarservice@rb.se eller telefonnummer 08-698 90 30.

 • Är det möjligt att få ett större kommunikationspaket?

  Som vänföretag får ni digitalt diplom, e-postsignatur, mötesbakgrund, inlägg till era sociala kanaler och ett nyhetsbrev fyra gånger per år. För större kommunikationspaket kan ni bli samarbetspartner och därmed stötta ett skräddarsytt projekt.

 • Får vi använda Rädda Barnens logotyp?

  Vår logga får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande samarbetsavtal och har noggrann kontroll över samarbetsparterna. Vi kan tyvärr inte låna ut loggan för gåvor eller till vänföretag.