Ge en företagsgåva

Er gåva bidrar till vårt arbete för barn i Sverige och resten av världen, och används där behoven är som störst. Ger ni 10 000 kr eller mer blir ni dessutom vänföretag och får ett kommunikationspaket.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj belopp

Fyll i dina kontaktuppgifter

Din gåva:   kronor

Välj betalsätt

Din gåva:   kronor

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Kommunikationspaket 2020

Bli vänföretag från 10 000 kr

Ger ni 10 000 kronor eller mer blir ni vårt vänföretag under aktuellt kalenderår. Som tack får ni ett kommunikationspaket både på svenska och engelska:

- Förslag på inlägg till era sociala kanaler (bilder, texter och rörligt material)
- Digitalt diplom
- Banners i olika storlekar för er webbplats
- E-postsignatur
- Nyhetsbrev varje kvartal, med information om hur ert bidrag gör skillnad för barn.

Frågor & svar

 • Hur används pengarna?

  Rädda Barnens mål är att nå så många barn som möjligt med effektiva och långsiktiga insatser. Vårt arbete omfattar tusentals projekt världen över och vi använder pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör mest nytta för barnen. Vid akuta insatser i krig och katastrofer har vi beredskap för att kunna agera snabbt och rädda så många barns liv som möjligt. De flesta liv förloras under katastrofens första dagar – ju snabbare vi agerar, desto fler barn kan vi rädda.

 • Kan vi välja vart pengarna ska gå?

  Vårt arbete omfattar tusentals projekt världen över och vi använder pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör mest nytta för barnen. Därför kan vi inte öronmärka pengar från gåvor eller vänföretag. För större samarbeten är det däremot möjligt att välja inriktning för stödet, se hållbarhetspartners och huvudpartner.

 • Vad är skillnaden mellan att ge en gåva och att bli vänföretag?

  Från 10 000 kronor kan ni bli Rädda Barnens vänföretag under aktuellt kalenderår. Som vänföretag gör ni en viktig insats för barn i Sverige och över hela världen. Som tack får ni ett kommunikationspaket med diplom, banners i olika storlekar, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler och ett nyhetsbrev varje kvartal.

  Ni kan också stötta oss genom att ge en enskild gåva. Då ger ni det belopp som passar er, och inget kommunikationspaket ingår då.

 • Är det möjligt att få ett större kommunikationspaket?

  Som vänföretag får ni diplom, banners i olika storlekar, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler och ett nyhetsbrev varje kvartal. För större kommunikationspaket kan ni bli hållbarhetspartner, alternativt bli vår huvudpartner och därmed stötta ett skräddarsytt projekt.

 • Får vi använda Rädda Barnens logotyp?

  Vår logga får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande samarbetsavtal och har noggrann kontroll över samarbetsparterna. Vi kan tyvärr inte låna ut loggan för gåvor eller till vänföretag.