Ge bort ett gåvobevis som förändrar barns verklighet

Ge bort våra fina gåvobevis!

Nu kan du snabbt och enkelt skapa en personlig present som förändrar barns verklighet. Välj motiv, belopp och skriv en hälsning om du vill. Vips så har du ett fint gåvobevis att ge bort!

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Ge bort våra fina gåvobevis i present

Du skapar snabbt och enkelt en personlig present som förändrar barns liv och framtid. Du väljer motiv, belopp och skriver en hälsning om du vill. I gåvobeviset finns också en text om hur din gåva bidrar till vårt arbete för barn. 

Gåvan kan bidra till att rädda barns liv i krig och katastrofer. Den kan också ge barn mat och rent vatten, eller hjälpa barn att få vård, skydd mot våld och en möjlighet att gå i skolan. Presenten är en gåva här och nu för framtiden – för att rädda barnen är att rädda världen. 

Välj mellan våra fina illustrationer i vår gåvoshop

När du köper gåvobevis i vår gåvoshop kan du välja mellan flera lekfulla illustrationer av Fredrik Tjernström/Agent Bauer. 

Du kan också välja ett fint Emil-, Ronja- eller Pippimotiv. Rädda Barnen samarbetar med Astrid Lindgren Aktiebolag för att göra världen bättre för barn. Astrid Lindgren visste, precis som Rädda Barnen, att förändring alltid börjar med barnen.

Välj tryckt eller digitalt gåvobevis

Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla direkt till mottagaren. 

Om du beställer ett tryckt gåvobevis, så levereras det inom fyra arbetsdagar. Inför julen måste du beställa tryckta gåvobevis senast klockan 12.00 den 18 december för att hinna få dem i brevlådan före julafton. Om du beställer ett digitalt gåvobevis får du det alltid direkt samma dag via e-post.

Vanliga frågor om gåvobevis

När du köper en present hos oss får du ett fint gåvobevis att ge bort. Du skapar själv ditt gåvobevis genom att välja motiv och belopp. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset om du vill. Texten i gåvobeviset berättar att presenten är en gåva till Rädda Barnen. Beloppet du väljer anges inte.

Ett tryckt gåvobevis är ett dubbelvikt kort i A6-format med tillhörande kuvert som levereras via post inom fyra arbetsdagar. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen.

Ett digitalt gåvobevis är en pdf i stående A4-format som levereras direkt via e-post. Du får en länk till gåvobeviset som du kan ladda ner, skriva ut eller mejla direkt till mottagaren. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen.

Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du köper en present används pengarna där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. Gåvobeviset är ett exempel på hur pengarna används.

Om du beställer ett tryckt gåvobevis, så levereras det inom fyra arbetsdagar. OBS! Inför julen måste du beställa tryckta gåvobevis senast klockan 12.00 den 18 december för att hinna få dem i brevlådan före julafton. Om du beställer ett digitalt gåvobevis får du det alltid direkt samma dag via e-post.

Ett tryckt gåvobevis kan skickas till valfri adress. Vill du skicka gåvobeviset utomlands får du beställa det hem till dig och sedan skicka det vidare. Digitalt gåvobevis levereras till din egen e-postadress så att du antingen kan skriva ut och ge bort eller mejlar det vidare till mottagaren.

Du är välkommen att mejla till oss på givarservice@rb.se, så hjälper vi dig.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!