Ge ett gåvobevis för välgörenhet

Ge bort ett gåvobevis som förändrar barns liv!

Nu kan du snabbt och enkelt skapa en personlig present som ger barn en ljusare framtid. Välj hjärtefråga, belopp och skriv en hälsning om du vill. Vips så har du ett fint gåvobevis att ge bort!

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu

Köp våra nya fina gåvobevis 

Nu kan du enkelt skapa en personlig present som förändrar barns framtid. Du väljer själv en hjärtefråga och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen.

Så skapar du ett personligt gåvobevis: 

  • Välj hjärtefråga
  • Bestäm belopp
  • Skriv en hälsning

Vips så har du ett fint och personligt gåvobevis att ge bort!

Välj tryckt eller digitalt gåvobevis

Din present kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till mottagaren. 

Din gåva för välgörenhet når fram till barnen

Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du köper en present används pengarna där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. Gåvobeviset är ett exempel på hur pengarna används.

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vårt 90-konto garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Under 2021 gick 90 procent till insatser för barn. 10 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

Välj hjärtefråga till ditt gåvobevis

  • Mat och medicin – alla barns rätt att äta sig mätta och gå till doktorn
  • Katastrofhjälp – alla barns rätt till skydd och hjälp i katastrofer
  • Trygghet - alla barns rätt till en trygg uppväxt 
  • Skola – alla barns rätt att gå i skolan

Vad är ett tryckt gåvobevis?

Ett tryckt gåvobevis är ett dubbelvikt kort i A6-format med tillhörande kuvert som levereras via post inom fyra arbetsdagar. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen. 

Vad är ett digitalt gåvobevis?

Ett digitalt gåvobevis är en pdf i stående A4-format som levereras direkt via e-post. Du får en länk till gåvobeviset som du kan ladda ner, skriva ut eller mejla direkt till mottagaren. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu