Ge bort ett gåvobevis för välgörenhet

När du köper våra presenter är du med och förändrar barns liv och får samtidigt ett fint gåvobevis att ge bort som present. Varför inte stoppa det i blombuketten?

Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut. Gåvobeviset blir en fin present att ge bort och det räddar samtidigt barns liv. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Vad är ett tryckt gåvobevis?

Ett tryckt gåvobevis är ett fint dubbelvikt kort i A6-format (inklusive kuvert) som levereras till dig via post inom 4 vardagar. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen.

Vad är ett digitalt gåvobevis?

Ett digitalt gåvobevis har formatet stående A4. Du får en länk till en nedladdningsbar pdf, som du kan skriva ut eller mejla direkt till dina nära och kära. 

Du viker enkelt ihop det i tre delar så att den röda rosetten blir framsidan. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen. 

Din gåva för välgörenhet kommer fram till barnen

När du skänker pengar till Rädda Barnen kan du vara trygg. Vi använder din gåva där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör mest nytta för barnen. Vi strävar alltid efter att hålla nere våra kostnader och är stolta över att vi under 2017 använde hela 90 procent av intäkterna till våra insatser för barnen.