Swisha en gåva till Rädda Barnen 900 6008 märk med "Förändra"

En gåva från dig hjälper oss att agera blixtsnabbt vid krig och katastrofer och planera långsiktigt för att skapa hållbara förändringar för barn – både i Sverige och över hela världen. Pengarna används där behoven bland barnen är som störst.

För att skänka en gåva som går till vårt arbete med att förändra barns liv till det bättre, på kort och på lång sikt: 

Swisha till 900 6008 märk gåvan FÖRÄNDRA

För att swisha pengar måste du ha Swish-appen på din mobil eller surfplatta. Se till att mottagaren är Rädda Barnen när du bekräftar överföringen med ditt Mobila BankId.

Gå till Get Swish för att hämta appen och läsa mer.

Observera att vi tyvärr inte kan svara på eller ta emot önskemål i Swish-meddelandefältet.

Undernärde Nabil får akut näringsbehandling av våra medarbetare i Jemen.

Din hjälp kommer fram till barnen

Pengarna används ansvarsfullt. Vi är stolta över att vi 2018 lyckades använda hela 89 procent till vårt arbete för barn runt om i världen.

Men det är omöjligt att samla in pengar och genomföra effektiva insatser för barn utan att det kostar något. Vi använde 11 procent till nödvändigt insamlingsarbete och administration. Det vill säga till ledning, planering, marknadsföring, samordning, uppföljning och kvalitetskontroller.
Tack vare det kan du lita på att dina pengar används på bästa sätt för barnen. 

Rädda Barnens har flera Swish-nummer

902 0033 och 900 6008 används i kampanjer och andra insamlingar.
901 0257 är ett särskilt nummer för företag som vill swisha till oss. 
902 0116 används av Rädda Barnens lokalföreningar när de gör lokala insamlingar.

Andra lokala nummer kan också förekomma. Kontrollera alltid att det står Rädda Barnen som mottagare när du bekräftar i ditt Mobila BankID.

Din integritet är viktig

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Swisha din gåva via gåvoformuläret här! Du kan välja Swish som betalsätt i sista steget.

Ge en gåva