Swisha en gåva

Tack vare din swish kan vi fortsätta vårt livsviktiga arbete för barnen. Din gåva ger barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Tillsammans gör vi världen lite bättre för barn varje dag.

Välj belopp

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Så gör din swish skillnad för barn

Tack vare din och andras vilja att hjälpa till kan vi fortsätta vårt livsviktiga arbete för barnen. Din swishgåva används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta.

Hur mycket av min swishgåva går till barnen?

När du skänker pengar till Rädda Barnen kan du vara trygg. Vi strävar alltid efter att hålla nere våra kostnader och är stolta över att vi under 2023 lyckades använda hela 91 procent av pengarna till vår verksamhet för barn.

För att vi ska kunna samla in pengar och genomföra både akuta och varaktiga förbättringar för barn i utsatta situationer, använder vi 9 procent till nödvändig administration, insamlingsarbete och kvalitetskontroll – det vill säga ledning, planering, marknadsföring, samordning och uppföljning. Tack vare det kan du lita på att dina pengar används på bästa sätt för barnen.

Våra swishnummer

Rädda Barnen använder swishnummer 902 00 33.

Vill du göra världen bättre för barn varje dag? 

Som månadsgivare är du med och hjälper barn dygnet runt – i Sverige och runt om i världen.

Var med och gör världen bättre för barn varje dag!

Bli månadsgivare