Swisha en gåva

Tack vare din swish får fler barn utbildning, hälsovård, rent vatten, mat, skydd mot våld och övergrepp. Tillsammans ger vi barn framtidshopp!

Välj belopp

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Var med och ge barn framtidshopp!

Hur mycket av min swishgåva går till barnen?

När du skänker pengar till Rädda Barnen kan du vara trygg. Vi strävar alltid efter att hålla nere våra kostnader och är stolta över att vi under 2021 lyckades använda hela 90 procent av pengarna till vår verksamhet för barn.

För att vi ska kunna samla in pengar och genomföra både akuta och varaktiga förbättringar för barn i utsatta situationer, använder vi 10 procent till nödvändig administration, insamlingsarbete och kvalitetskontroll – det vill säga ledning, planering, marknadsföring, samordning och uppföljning. Tack vare det kan du lita på att dina pengar används på bästa sätt för barnen.

Så gör din swish gör skillnad för barn

Tack vare din och andras vilja att hjälpa till kan vi fortsätta vårt livsviktiga arbete för barnen. Din gåva ger barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan, en meningsfull fritid och skydd mot våld och krig. Pengarna du skänker används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta.Tillsammans ger vi barn en ljusare framtid.