Ditt testamente kan ge fler barn en bra framtid

Genom att skriva in Rädda Barnen i ditt testamente, så är du med och förändrar framtiden för det viktigaste vi har – våra barn. Din gåva kan vara pengar eller ett värdeföremål. Alla bidrag är viktiga i vårt arbete för barnen. Ingen gåva är för liten.

Självklart ska du tänka på dina närmaste i ditt testamente, men kanske räcker ditt arv till fler barn. En testamentsgåva till välgörenhet är en fin omtanke som kan förändra livet för barn som har det svårt. Du kan välja att ett visst angivet belopp ska tillfalla Rädda Barnen – eller något utvalt föremål som vi kan omsätta till pengar.

testamentesfolder Rädda Barnen 2018

Läs mer i vår testamentesfolder

Här har vi samlat allt du behöver veta om att testamentera till Rädda Barnen.

Ladda ner foldern här

Eller beställ en tryckt folder hos vår kundservice, så får du den hem till din brevlåda.

Hur används testamentsgåvan?

De gåvor vi får genom testamenten används där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör mest nytta för barnen. Med ditt stöd kan vi agera blixtsnabbt vid krig och katastrofer och skapa långsiktiga hållbara förändringar i barns liv – både i Sverige och över hela världen.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET!

1. Ladda ner och skriv ut en testamentesmall.

2. Skriv ner ditt testamente.

3. Låt två personer bevittna när du undertecknar testamentet.

Välj testamentesmall:

Mall A: testamentera en viss del av din kvarlåtenskap till oss

Mall B: testamentera hela din kvarlåtenskap till oss

Mall C: formulera ditt testamente på egen hand

Välkommen med frågor

Att få föra din vilja vidare ser vi som det finaste av förtroenden. Vi gör det med stor ödmjukhet och djupaste tacksamhet i vetskap om att det kommer att ge många fler barn en bra framtid. Om du undrar över något är du varmt välkommen att kontakta Katarina Spetz på 08 968 91 19 eller katarina.spetz@rb.se. Eller ring vår kundservice 08-698 90 30. 

Du kan också läsa våra frågor och svar om testamenten.

Din integritet är viktigt

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.