Mall för testamente – så gör du

Ladda ned mall för testamente gratis

Här kan du skriva testamente online kostnadsfritt eller ladda ned våra mallar. Vi hjälper dig att hjälpa!

Alla gåvor, oavsett storlek är lika välkomna i vårt arbete för barnen. Du kan välja att testamentera hela, eller en andel av dina tillgångar, till Rädda Barnen. 

Tillsammans med den digitala juristbyrån Lawly erbjuder vi en kostnadsfri onlinetjänst för att upprätta ett juridiskt korrekt testamente.

Skriv testamente kostnadsfritt med Lawlys onlinetjänst.

Skriv ditt testamente här

Ladda ned våra testamentsmallar gratis

Här kan du ladda ned mallar för testamente gratis. Du kan välja att fylla i mallen digitalt eller skriva ut den. Alla gåvor, oavsett storlek är lika välkomna i vårt arbete för barnen. Det kan exempelvis vara pengar, en tavla, smycken, värdepapper eller en fastighet. Du kan välja att testamentera hela eller en viss del av dina tillgångar till Rädda Barnen.

Skriva testamente med hjälp av våra mallar

När du skriver testamente måste du hålla dig till vissa regler för att det ska vara giltigt. Mallarna innehåller en tydlig beskrivning av vad du ska tänka på. Kom ihåg att ditt testemente är en levande handling – du kan skriva om det hur många gånger som helst.

Läs mer i vår testamentsbroschyr

Här har vi samlat allt du behöver veta om att testamentera till Rädda Barnen.

Ladda ner broschyren här

Välkommen med frågor

Att få föra din vilja vidare ser vi som det finaste av förtroenden. Vi gör det med stor ödmjukhet och djupaste tacksamhet i vetskap om att det kommer att ge många fler barn en bra framtid. Om du undrar över något är du varmt välkommen att kontakta Toia Moritz på 08-698 91 70 eller toia.moritz@rb.se. Du kan också ringa vår givarservice på 08-698 90 30.