Julgåvan som räddar barns liv

Letar du efter den perfekta julklappen till kunder och anställda? Genom att välja ett belopp nedan kan ditt företag bidra till vårt livsviktiga arbete. Er gåva kan räcka till matpaket, skolmaterial eller sjukvård i katastrofområden. Läs mer om de olika paketen längre ner i frågor och svar. Tillsammans gör vi världen till en bättre plats för barnen.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj juklapp

Fyll i kontaktuppgifter

Din gåva:   kronor

Välj betalsätt

Din gåva:   kronor

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Flicka

TACK!

Varje gåva gör världen till en bättre plats för barn. Tillsammans har vi kraft att förändra. Därför får alla företag, oavsett belopp, ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska som gör det enkelt att berätta om stödet till Rädda Barnen.

Frågor och svar

 • Vad innehåller Tackpaketet?

  Samlingsbild jul företag

  Alla företag får ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska. Tackpaketet innehåller:

  • E-postsignaturer
  • Digitalt diplom i form av en PDF att skriva ut
  • Banners i olika storlekar till er företagswebb
  • Digitalt julkort att skicka till kunder och medarbetare
  • Förslag på inlägg i sociala kanaler
 • Hur mycket går till barnen?

  Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du ger en julgåva används pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. Paketeringarna nedan är några exempel på vad pengarna går till.

  Under 2018 gick 89 procent till insatser för barn. 11 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

 • Matpaket 5 000 kronor

  Matpaket 5000

  Det här matpaketet kan ge 20 barnfamiljer ris, bönor, mjöl, olja, salt och andra nödvändiga basvaror som räcker i en månad. Detta är ett exempel på vad en julgåva på 5 000 kronor kan gå till.

 • Utbildningspaket 10 000 kronor

  Utbildningspaket 10000

  Det här utbildningspaketet med läromedel och leksaker kan skickas till en barnvänlig plats i ett flyktingläger så att barn kan få leka, lära, träffa trygga vuxna och bara få vara barn för en stund. Detta är ett exempel på vad en julgåva på 10 000 kronor kan gå till.

 • Trygghetspaket 15 000 kronor

  Trygghetspaket 15000

  Det här trygghetspaketet kan ge 20 barnfamiljer var sitt vinterpaket med filtar, sovsäckar, tröjor och liggunderlag, så att de kan hålla sig varma under vintern. Detta är ett exempel på vad en julgåva på 15 000 kronor kan gå till.

 • Får vi använda Rädda Barnens logotyp?

  Vi kan tyvärr inte låna ut logotypen för julgåvor, men i Tackpaketet finns färdigt kommunikationsmaterial där denna ingår. Vår logotyp får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande avtal och noggrann kontroll över användningen.  

 • Vi vill göra skillnad för ännu fler barn. Hur gör vi?

  Bra ide! Om ditt företag har möjlighet att ge en större julgåva så kan du gå in här. För större samarbeten som passar just era förutsättningar, drivkrafter och mål, se hållbarhetspartner och huvudpartner. Kontakta gärna  Anna Messing, Företagssamarbeten, på anna.messing@rb.se för mer information.

  Tillsammans kan vi skapa långsiktig förändring för fler barn!