Julgåvan som räddar barns liv

Det finns ingen viktigare julklapp till dina kunder och medarbetare. Välj belopp nedan och ge dem möjligheten att hjälpa barn som lever på gatan att hålla sig varma i vinter, eller låt dem bidra med böcker till en tillfällig skola i en krigszon. Ditt företag gör det möjligt. Köp julklappen som förändrar barns liv. På riktigt.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj belopp

Fyll i kontaktuppgifter

Din gåva:   kronor

Välj betalsätt

Din gåva:   kronor

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

TACK!

Varje gåva gör världen till en lite bättre plats för barn. Därför får alla företag, oavsett belopp, ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska som gör det enkelt att berätta om stödet till Rädda Barnen.

Frågor och svar

 • Vad innehåller Tackpaketet?

  Alla företag får ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska. Tackpaketet innehåller:

  • E-postsignaturer
  • Digitalt diplom i form av en PDF att skriva ut
  • Banners i olika storlekar till er företagswebb
  • Digitala julkort att skicka till kunder och medarbetare
  • Förslag på inlägg i sociala kanaler
 • Hur mycket går till barnen?

  En graf som visar förhållandet mellan 90 procent och 10 procent

  Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du ger en julgåva används pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. Paketeringarna nedan är några exempel på vad pengarna går till.

  Under 2017 gick 90 procent till insatser för barn. 10 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

 • - Mat 5 000 kronor

  Det här matpaketet kan ge 20 barnfamiljer ris, bönor, mjöl, olja, salt och andra nödvändiga basvaror som räcker i en månad. Detta är ett exempel på vad en julgåva på 5 000 kronor kan gå till.

 • - Utbildning 10 000 kronor

  Det här utbildningspaketet med läromedel och leksaker kan skickas till en barnvänlig plats i ett flyktingläger så att barn kan få leka, lära, träffa trygga vuxna och bara få vara barn för en stund. Detta är ett exempel på vad en julgåva på 10 000 kronor kan gå till.

 • - Trygghet 15 000 kronor

  Det här trygghetspaketet kan ge 20 barnfamiljer var sitt vinterpaket med filtar, sovsäckar, tröjor och liggunderlag, så att de kan hålla sig varma under vintern. Detta är ett exempel på vad en julgåva på 15 000 kronor kan gå till.

 • Får vi använda Rädda Barnens logotyp?

  Vi kan tyvärr inte låna ut logotypen för julgåvor, men i Tackpaketet finns färdigt kommunikationsmaterial där denna ingår. Vår logotyp får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande avtal och noggrann kontroll över användningen.  

 • Vi vill göra skillnad för ännu fler barn. Hur gör vi?

  Bra ide! Om ditt företag har möjlighet att ge en större julgåva så kan du gå in här. För större samarbeten som passar just era förutsättningar, drivkrafter och mål, se hållbarhetspartner och huvudpartner. Kontakta gärna Louise Bjurenvall, Företagssamarbeten, på louise.bjurenvall@rb.se för mer information.

  Tillsammans kan vi skapa långsiktig förändring för fler barn!