Ge en julgåva som ger barn framtidshopp

Låt årets julklapp till medarbetare och kunder bli en gåva här och nu för en ljusare framtid – för att barn ska överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Tillsammans ger vi barn framtidshopp.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj julgåva

Fyll i kontaktuppgifter

Din gåva:   kronor

Välj betalsätt

Din gåva:   kronor

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din gåva och berätta för dig om vilka resultat som uppnåtts. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till. 

Återbetalningspolicy – återbetalning av gåva är möjlig, förutsatt att förfrågan görs inom tre månader. Vi gör en bedömning i varje enskilt fall. För frågor kontakta givarservice på givarservice@rb.se.

TACK!

Varje julgåva gör det möjligt för oss att fortsätta arbeta för att ge barn en ljusare framtid. Som tack får ditt företag ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska, så det blir enkelt att berätta om ert stöd till Rädda Barnen.

Vanliga frågor om julgåvor

 • Vad innehåller Tackpaketet?

  Tackpaket för företagsgåva.

  Alla företag får ett Tackpaket med kommunikationsmaterial på svenska och engelska. Tackpaketet innehåller:

  • E-postsignaturer
  • Digitalt julkort att skicka till kunder och medarbetare
  • Förslag på inlägg i sociala kanaler
  • Bakgrundsbilder digitala möten
 • Är det möjligt att få faktura digitalt?

  Kontakta vår givarservice så skickar vi en pdf-faktura via e-post. Du når oss via e-post givarservice@rb.se eller telefonnummer 08-698 90 30.

 • Vad innebär det att vara vänföretag till Rädda Barnen?

  Om ni ger 10.000 kronor eller mer i jul blir ni Rädda Barnens vänföretag under ett års tid. Som vänföretag gör ni en viktig insats för barn i Sverige och över hela världen. Som tack får ni ett kommunikationspaket med diplom, banners i olika storlekar, e-postsignatur, inlägg till era sociala kanaler och ett nyhetsbrev varje kvartal.

 • Hur mycket går till barnen?

  91 procent

  Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du ger en julgåva används pengarna där behoven är som störst och där våra barnrättsexperter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen.

  Under 2020 gick 91 procent till insatser för barn. 9 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

 • Får vi använda Rädda Barnens logotyp?

  Vi kan tyvärr inte låna ut logotypen för julgåvor, men i Tackpaketet finns färdigt kommunikationsmaterial där den ingår. Vår logotyp får endast användas av våra stora samarbetspartners där vi har omfattande avtal och noggrann kontroll över användningen.  

 • Vi vill göra skillnad för ännu fler barn. Hur gör vi?

  Bra ide! Läs om större samarbeten som passar just era förutsättningar, drivkrafter och mål: hållbarhetspartner och huvudpartner.
  Välkommen att kontakta Ronnie Schmidt, sektionschef Företagssamarbeten, på ronnie.schmidt@rb.se för mer information.
  Tillsammans kan vi skapa långsiktig hållbar förändring för fler barn!