Bli medlem

Barns åsikter väger ofta lätt. Ju fler medlemmar vi blir desto större tyngd har vi att stärka barns röster och rättigheter. Bli medlem nu.

Köpflödet kräver JavaScript

 • 1
 • 2
 • 3

Välj typ av medlemskap

Fyll i dina kontaktuppgifter

Dina hämtade uppgifter

Hämtar adressuppgifter

Fullständigt namn

 

Gatuadress

 

Postnummer och ort

 

Du har valt:

 

Välj betalsätt

Hämtar adressuppgifter

Fullständigt namn

 

Gatuadress

 

Postnummer och ort

 

Du har valt:

 

Steg 1/3

De personuppgifter vi får om dig används i första hand för att vi ska kunna ta emot din medlemsanmälan och berätta för dig om vår verksamhet. Läs mer om dina rättigheter och vår behandling i den fullständiga integritetspolicyn.

Dina personuppgifter kan även komma att användas för kommunikation, och för att hitta nya sätt att interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för utsatta barn. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part – utan endast till dem vi har samarbete med, eller är skyldiga att rapportera till.

Vanliga frågor om medlemskap

 • Vad innebär det att vara medlem?

  Som medlem i Rädda Barnen står du på barnens sida och kämpar för att barns rättigheter ska bli tillgodosedda. Medlemmarna ger Rädda Barnen tyngd och kraft att påverka och långsiktigt förbättra barns villkor.

  Alla medlemmar tillhör en lokalförening och genom medlemskapet blir du automatiskt ansluten till Rädda Barnen-föreningen på din ort.

 • Hur avslutar jag mitt medlemsskap?

  Du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap om du kontaktar Rädda Barnens kundservice på kundservice@rb.se eller telefon: 08- 698 90 30. 

  Vill du inte förnya ditt medlemsskap kan du bortse från påminnelsebrev om medlemsavgiften som skickas ut.

 • Hur länge är jag medlem?

  Medlemsskapet gäller ett kalenderår. Efter 1 oktober kan du teckna medlemsskap för nästkommande år. Du får en påminnelse om att förlänga ditt medlemsskap i god tid innan årsskiftet.