Om Livets Lotteri och tillhörande material

Var skulle du hamna om du föddes på nytt och hur skulle ditt liv se ut? Snurra på hjulet i Livets Lotteri så får du veta.

Var skulle du hamna om du föddes på nytt och hur skulle ditt liv se ut? Snurra på hjulet i Livets Lotteri så får du veta.

Livets Lotteri vill visa på hur olika situationen är för barn i världens alla länder. Livets Lotteri vill också visa hur viktigt det är att tänka långsiktigt när man kämpar för att skapa bestående förbättringar för barn världen över. En insats idag skapar resultat imorgon, och det finns inga snabba genvägar.

Utforska ditt nya land

Vi vill ge människor en inblick i hur olika förutsättningar man har som barn beroende på var man föds. Livets Lotteri visar på risker och problem som barn möter under sin uppväxt i världens länder och hur Rädda Barnen arbetar för att stödja barn i utsatta situationer.

Här hittar du Livets Lotteri

Dra din nya livslott på www.livetslotteri.raddabarnen.se

Livets Lotteri uppdaterades senast 2020.

Material för läraren

Här kan du som lärare få extramaterial som hjälper dig och dina elever att uppleva världens alla länder och få insikter om de förutsättningar och risker som landets invånare brottas med.

Ladda ner materialet här