Tips på julklapp för välgörenhet

Ge bort en julklapp som värmer fler än dina närmaste. När du köper Rädda Barnens julklappar, bidrar du till att fler barn barn som lever i utsatthet runt om i världen får en tryggare uppväxt.

Att ge bort en julklapp som samtidigt bidrar till ett välgörande ändamål är ett fint sätt att visa omtanke. Du kan ge bort ett fint gåvobevis att lägga under granen eller skicka en sms-julklapp. Din julklapp bidrar till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid och används där våra experter bedömer att den behövs som mest just nu.

Ge en julklapp till välgörenhet för barn 

När du köper ett gåvobevis mejlar vi en länk till en pdf som du snabbt och enkelt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till dina kära. Ett gåvobevis passar att lägga under granen på julafton, samtidigt som fler barn kan somna mätta och varma, fortsätta gå i skolan och leka på en trygg plats. 

Ge bort ett gåvobevis i jul

Köp ett gåvobevis i julklapp nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din julklapp och se hur gåvobevisen ser ut.

Till gåvobevisen

Ge bort en livsviktig sms-julklapp

Ett annat alternativ är en sms-julklapp som är ett snabbt och enkelt sätt att ge någon en julklapp  och samtidigt bidra till att rädda barns liv. 

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på julafton med din personliga hälsning och en länk till en sida där hen kan läsa om hur julklappen gör skillnad för barn. 

sms-julklapp stående cta

Ge bort en sms-julklapp

För 100 kronor kan du ge bort en livsviktig sms-julklapp. Din gåva blir ett vaccinpaket som ger ett litet barn skydd mot mässling och polio.

Köp en sms-julklapp