Tips på julklapp till välgörenhet för barns framtid

Ge bort en julklapp som värmer fler än dina närmaste. När du köper julklappar hos Rädda Barnen bidrar du till att fler barn runt om i världen får en en ljusare framtid.

När du köper en julklapp hos oss får du ett fint gåvobevis att lägga under granen. Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf som du kan skriva ut eller mejla direkt till mottagaren, om ni inte ses i jul. Som alternativ kan du köpa en sms-julklapp.

I år lanserar vi en ny typ av gåvobevis! Nu kan du snabbt och enkelt skapa en personlig present som förändrar barns liv och framtid. Du väljer själv en hjärtefråga och vad julklappen ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset om du vill. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Till gåvobevisen

Ge en julklapp till välgörenhet för barn 

Att ge bort en julklapp som samtidigt bidrar till ett välgörande ändamål är ett fint sätt att visa omtanke. Din julklapp förändrar barns liv och används där våra experter bedömer att den behövs som mest just nu. Du är med och ger fler barn möjlighet att överleva, gå i skolan och växa upp i trygghet. Tillsammans gör vi världen bättre för barnen.

Ge bort en livsviktig sms-julklapp

Ett alternativ till gåvobevis är vår sms-julklapp. Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på julafton med din personliga hälsning och en länk till en sida där hen kan läsa om hur julklappen gör skillnad för barn.