Tips på den bästa alla hjärtans dag-presenten 2023

En liten pojke som håller i ett rött hjärta med texten "I love You"

Behöver du tips på den bästa alla hjärtans dag-presenten? Ge bort en kärleksfull och omtänksam present som hjälper barn där det behövs som mest.

Genom att ge bort ett gåvobevis från Rädda Barnen ser du till att fler barn kan få en trygg barndom och en bättre framtid. Din gåva når också fram till barn som drabbats av krig och katastrofer genom att vi kan finnas på plats för att ge skydd och stöd. 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp gåvobevis

Tips på present till alla hjärtans dag

Du skapar snabbt och enkelt en personlig present till alla hjärtans dags som förändrar barns liv och framtid. Du väljer motiv, belopp och skriver en hälsning om du vill. I gåvobeviset finns också en text om hur din gåva bidrar till vårt arbete för barn. Du kan få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till mottagaren. 

När du köper ett gåvobevis hos Rädda Barnen kan du vara säker på att pengarna kommer till stor nytta för barn. Våra experter gör en bedömning av var behoven är som störst och ser till att din gåva användas på det mest effektiva sättet.

Välj mellan olika motiv!

Vi har flera fina motiv att välja mellan, både illustrationer och fotografier.

Ge bort en varm kram på alla hjärtans dag

När du ger bort en kram till någon du håller kär så hjälper du oss att fortsätta det viktiga arbetet för alla barns rätt att överleva och växa upp i trygghet. Din kram kan till exempel ge ett barn en varm jacka och ett par vinterskor.

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på alla hjärtans dag med din personliga hälsning och en länk till en sida där hon eller han kan läsa om hur kramen gör skillnad för barn. 

Ge bort en trygg kram!

Din gåva hjälper oss att fortsätta vårt livsviktiga arbete för barn runt om i världen.

Köp en kram