Tips på den bästa alla hjärtans dag-presenten 2021

En liten pojke som håller i ett rött hjärta med texten "I love You"

Behöver du tips på den bästa alla hjärtans dag-presenten? Ge bort en kärleksfull och omtänksam present som hjälper barn där det behövs som mest.

Genom att ge bort ett gåvobevis från Rädda Barnen ser du till att fler barn kan få en trygg barndom och en bättre framtid. Din gåva når också fram till barn som drabbats av krig och katastrofer genom att vi kan finnas på plats för att ge skydd och stöd. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Tips på present till alla hjärtans dag

När du köper ett gåvobevis hos Rädda Barnen kan du vara säker på att pengarna kommer till stor nytta för barn. Våra experter gör en bedömning av var behoven är som störst och ser till att din gåva användas på det mest effektiva sättet.

Du väljer själv en hjärtefråga och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset om du vill. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen. 

Du kan få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till mottagaren. 

Ge bort en sms-kram på alla hjärtans dag

En sms-kram är en gåva på 50 kronor till Rädda Barnen. Den hjälper oss att fortsätta det viktiga arbetet för alla barns rätt att överleva och växa upp i trygghet.

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen med din personliga hälsning och en länk till en sida där hen kan läsa om hur sms-kramen gör skillnad för barn. 

Ge en sms-kram!

Ge en sms-kram!

För 50 kronor ger du någon en livsviktig sms-kram. Tillsammans ger vi barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid.

Köp en sms-kram