Tips på den bästa alla hjärtans dag-presenten

En liten pojke som håller i ett rött hjärta med texten "I love You"

Behöver du tips på den bästa alla hjärtans dag-presenten? Ge bort en kärleksfull och omtänksam present som hjälper barn där det behövs som mest.

Genom att ge bort ett gåvobevis från Rädda Barnen ser du till att fler barn kan få en trygg barndom och en bättre framtid. Din gåva når också fram till barn som drabbats av krig och katastrofer genom att vi kan finnas på plats för att ge skydd och stöd. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Tips på alla hjärtans dag-present 2020

När du köper ett gåvobevis hos Rädda Barnen kan du vara säker på att pengarna kommer till stor nytta för barn. Våra experter gör en bedömning av var behoven är som störst och ser till att din gåva användas på det mest effektiva sättet.

Du kan välja bland flera gåvor som kan rädda barns liv, som till exempel varma filtar så att de kan sova varmt om natten och mat så att de slipper gå och lägga sig hungriga. Vad du än väljer så når din omtanke fram till många barn runt om i världen.

När du köpt det du vill ge bort, mejlar vi dig en länk till gåvobeviset (pdf) som du kan skriva ut eller eller mejla vidare direkt och överraska din partner.