Tips på doppresent som når många barn

Liten bebis ligger i sin säng

Bästa doppresenten är en omtänksam gåva som gör världen till en bättre plats för barn. Genom att ge bort Rädda Barnens gåvobevis i dopgåva hjälper du oss att skydda barn i utsatta situationer och kämpa för deras rättigheter.

Din doppresent gör skillnad i vardagen för barn som växer upp under svåra förhållanden i Sverige och runt om i världen och för barn som behöver hjälp och stöd på grund av krig och katastrofer.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din doppresent gör världen till en bättre plats för barn

Välj bland våra olika presenter som innehåller livsviktiga saker som hjälper små barn att överleva, som till exempel mat, näringsbehandling och varma filtar.

Du kan ta med dig vårt fina gåvobevis och ge bort det på dopet, eller skicka det direkt till föräldrarna via mejlen. Du kan vara säker på att din gåva kommer att uppskattas och att den kommer att användas på bästa sätt där våra experter bedömer att behoven är som störst för tillfället.

När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset (PDF) som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

TIPS! Är du förälder och ska döpa ditt barn kan du också starta en egen insamling och be gästerna skänka en gåva där, istället för en doppresent.