Fira fars dag med en riktigt bra present 2021

Fira fars dag med en livsviktig present.

Behöver du tips på en bra farsdagspresent? Att göra pappa glad med ett gåvobevis eller en sms-present som förbättrar framtiden för barn är ett fint sätt att visa att du uppskattar honom.

Köp en livsviktig farsdagspresent från Rädda Barnen så får du ett fint gåvobevis att ge bort. Välj hjärtefråga och belopp och skriv en hälsning till pappa. Det blir en fin present som bidrar till att ge barn en ljusare framtid. 

Du väljer själv en hjärtefråga och vad julklappen ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset om du vill. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen. Köp en present här och nu för framtiden – för att trygga barn blir trygga vuxna.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din farsdagspresent förändrar barns liv

När du köper en present hos Rädda Barnen är du med och ger barn en ljusare framtid. Din present till far kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan lita på att din gåva kommer att göra effektiv nytta för barnen, och användas där våra experter bedömt att behoven är som störst.

Välj mellan fyra hjärtefrågor

Mat & medicin: Din present bidrar till kampen för att inget barn ska dö av sjukdomar och näringsbrist som kan förebyggas och botas.

Skola: Din present bidrar till att bygga tillfälliga skolor i krigsdrabbade områden, utbilda lärare, fylla skolväskor med skrivböcker och pennor, och se till att skolan blir en trygg plats för barnen. 

Trygghet: Din present kan skydda barn mot farligt barnarbete och stötta barn som varit med om traumatiserande upplevelser.

Katastrofhjälp: Din present bidrar till att ge livräddande sjukvård, bygga trygga barnvänliga platser, skydda ensamma barn och återförena familjer. 

Ge bort en livsviktig sms-present

Ett alternativ till gåvobevis är vår sms-present. Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på fars dag med din personliga hälsning och en länk till en sida där han kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn. 

Ge en sms-present!

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor ger du någon en livsviktig sms-present. Tillsammans ger vi barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid.

Köp en sms-present