Fira fars dag 2024 med en fin present

Behöver du tips på en bra farsdagspresent? Att göra pappa glad med ett gåvobevis som förbättrar framtiden för barn är ett fint sätt att visa att du uppskattar honom.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Ge bort en livsviktig present på fars dag

Köp en livsviktig farsdagspresent från Rädda Barnen så får du ett fint gåvobevis att ge bort på fars dag. Välj motiv, belopp och skriv en hälsning till pappa. Och vips har du en fin present att ge bort!

Din farsdagspresent förändrar barns liv

När du köper en present hos Rädda Barnen är du med och ger barn en ljusare framtid. Din present till far kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Vanliga frågor om fars dag

Fars dag 2024 är söndagen den 10 november. Det är en högtid som firas den andra söndagen i november för att hylla våra pappor.

Ge bort ett av våra fina gåvobevis som ger barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Välj motiv och skriv en personlig hälsning.

Ett gåvobevis kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till pappa.

Fars dag är en högtid då vi hyllar våra pappor lite extra. Traditionen med att fira fars dag startade så sent som på 1910-talet av Sonora Smart Dodd från USA som ville fira sin far med en särskild dag. Traditionen uppmärksammades av president Calvin Coolidge och spred sig över världen.