Fira fars dag med en bra present

Fira fars dag med en livsviktig present.

Behöver du tips på en bra farsdagspresent? Att göra pappa glad med ett gåvobevis eller en sms-present som förbättrar framtiden för barn är ett fint sätt att visa att du uppskattar honom.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Ge bort en livsviktig present på fars dag

Köp en livsviktig farsdagspresent från Rädda Barnen så får du ett fint gåvobevis att ge bort på fars dag den 14 november. Välj hjärtefråga och belopp och skriv en hälsning till pappa. Det blir en fin present som bidrar till att ge barn en ljusare framtid. 

Ge bort en sms-present som gör skillnad

Ett alternativ till gåvobevis är vår sms-present. Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på fars dag med din personliga hälsning och en länk till en sida där han kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn. 

Ge en sms-present!

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp nu!

Din farsdagspresent förändrar barns liv

När du köper en present hos Rädda Barnen är du med och ger barn en ljusare framtid. Din present till far kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan lita på att din gåva kommer att göra effektiv nytta för barnen, och användas där våra experter bedömt att behoven är som störst.