Fira fars dag med en riktigt bra present

En pappa läser bok för sin dotter.

Behöver du tips på en bra farsdagspresent? Att göra pappa glad med ett gåvobevis eller en sms-present som förbättrar framtiden för barn är ett fint sätt att visa att du uppskattar honom.

Med din present på fars dag bidrar du också till att vi snabbt kan komma på plats och skydda barn när ett en katastrof inträffar någonstans i världen.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din farsdagspresent gör världen bättre för barn

Rädda Barnens presenter innehåller bara bra saker som innebär att barn till exempel kan få gå i skolan. Att de kan få rent vatten, en trygg säng att sova i, tak över huvudet, vaccinationer, sjukvård och annat som kan förbättra deras framtidsutsikter.

Du väljer vilken present du vill ge bort, det finns olika belopp. Du får ett gåvobevis från oss till din mejladress, som du kan skriva ut och ta med dig för att gratulera på fars dag, skicka på posten eller mejla vidare till honom direkt. Och ni kan båda känna er trygga med att din gåva kommer att göra effektiv nytta för barnen, och användas där våra experter bedömt att behoven är som störst.

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp nu!