Lokalförening Olofström -

Rädda Barnen i Olofström

Välkommen till Rädda Barnen i Olofström. Vårt mål är att göra barnkonventionen verklig för varje barn i Olofström, Sverige och världen. Bli en av oss idag!

I Olofström arbetar Rädda Barnen med att förbättra situationen för barn lokalt. Vi är med och skapar förändring genom opinionsbildning och politiskt påverkansarbete. Bland annat driver vi frågan om ett Barnahus i Blekinge. Vi sprider även kunskap om hur vuxna kan stötta och hjälpa barn att må bra, däribland material om psykologisk första hjälpen till barn.

På sommaren arrangerar vi olika aktiviteter för barn där vi bland annat besöker Astrid Lindgrens värld, grillar på Storlekplatsen i Olofström och besöker Holje glassfabrik. Under Äventyret Halen bjuder vi på fika och under Julmarknaden anordnar vi fiskedamm. Under året har vi även insamlingar till Rädda Barnens allmänna medel.

Vill du vara med och kämpa för barns rättigheter? Det finns många sätt att engagera sig hos oss på Rädda Barnen i Olofström. Du kan exempelvis bli medlem, volontär, eller förtroendevald här i lokalföreningen.

Oavsett hur mycket du väljer att engagera dig är allt ditt stöd viktigt! För det är tillsammans som vi gör världen lite bättre för barn – här och nu för framtiden.

Så vad väntar du på? Bli en av oss idag!

Kontakta oss

Har du frågor eller idéer?

Epostadress:
lf.olofstrom@medlem.rb.se