Lediga jobb hos oss

En grupp glada barn i ett klassrum i en skola som stöds av Rädda Barnen

Här hittar du lediga tjänster hos oss i Sverige och internationellt och mer information om vår rekryteringsprocess. Välkommen med din ansökan!

Rekrytering inom Rädda Barnen Sverige

Rekryteringsprocessen är bra tillfälle för dig att lära känna oss som arbetsgivare. Rekryterande chef och medarbetare på HR-sektionen hanterar rekryteringar och vi är självklart måna om att alla som söker sig till oss får ett professionellt bemötande.

Rekryteringsprocessen är framtagen för att säkerställa att vi rekryterar rätt kompetens på rätt plats och innehåller två kompetensbaserade intervjuer och referenstagning. För chefer och specialister ingår en personlighets- och färdighetsbedömning och i vissa fall ett arbetsprov. Vi följer självklart upp intervjuerna med personlig återkoppling.

Lediga tjänster i Sverige

Läs mer!

En trygg organisation för barn

Vi gör allt för att säkerställa att vi är en trygg och säker organisation för barn. Vi ber om ett utdrag från belastningsregistret i samband med rekrytering och ideellt engagemang och alla medarbetare i organisationen står bakom Rädda Barnens etiska värderingar och vår Policy för Child Safeguarding.

Spontanansökningar

Eftersom vi strävar efter att alla kandidater som söker sig till oss ska få återkoppling har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar.

Praktikplatser

Just nu har vi inga lediga praktikplatser.

Lediga tjänster internationellt

Läs mer