Lediga jobb hos oss

En grupp glada barn i ett klassrum i en skola som stöds av Rädda Barnen

Här hittar du lediga tjänster hos oss i Sverige och internationellt och mer information om vår rekryteringsprocess. Välkommen med din ansökan!

Rekrytering inom Rädda Barnen Sverige

Rekryteringsprocessen är bra tillfälle för dig att lära känna oss som arbetsgivare. Rekryterande chef och medarbetare på HR-sektionen hanterar rekryteringar och vi är självklart måna om att alla som söker sig till oss får ett professionellt bemötande.

Rekryteringsprocessen är framtagen för att säkerställa att vi rekryterar rätt kompetens på rätt plats och innehåller två kompetensbaserade intervjuer och referenstagning. För chefer och specialister ingår en personlighets- och färdighetsbedömning och i vissa fall ett arbetsprov. Vi följer självklart upp intervjuerna med personlig återkoppling.

Lediga tjänster i Sverige

Läs mer!

En trygg organisation för barn

Vi gör allt för att säkerställa att vi är en trygg och säker organisation för barn. Vi ber om ett utdrag från belastningsregistret i samband med rekrytering och ideellt engagemang och alla medarbetare i organisationen står bakom Rädda Barnens etiska värderingar och vår Policy för Child Safeguarding.

Spontanansökningar

Eftersom vi strävar efter att alla kandidater som söker sig till oss ska få återkoppling har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar.

Praktikplatser

Vi söker praktikant till vår humanitära enhet vårterminen 2020!

Vi använder oss av FUF:s praktikantprogram, så du som student kan få ut så mycket som möjligt ut av din praktik. Genom programmet får du, förutom att praktisera hos oss, även utbildning och möjlighet att delta i nätverksträffar – allt för att förkorta steget mellan studier och arbetsliv.

Läs mer på fuf.se/praktikantprogrammet för att få veta vad som krävs för att kunna delta och för att söka. Gör det innan den 1 oktober för att ha chans att bli matchad mot oss!

Lycka till med din ansökan!

Lediga tjänster internationellt

Läs mer