Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster hos oss i Sverige och internationellt och mer information om vår rekryteringsprocess. Välkommen med din ansökan!

Här finns våra lediga tjänster

Rekrytering inom Rädda Barnen Sverige
Rekryteringsprocessen är bra tillfälle för dig att lära känna oss som arbetsgivare. Rekryterande chef och medarbetare på HR-sektionen hanterar rekryteringar och vi är självklart måna om att alla som söker sig till oss får ett professionellt bemötande.

Rekryteringsprocessen är framtagen för att säkerställa att vi rekryterar rätt kompetens på rätt plats och innehåller två kompetensbaserade intervjuer och referenstagning. För chefer och specialister ingår en personlighets- och färdighetsbedömning och i vissa fall ett arbetsprov. Vi följer självklart upp intervjuerna med personlig återkoppling.

Vi gör allt för att säkerställa att vi är en trygg och säker organisation för barn. Vi ber om ett utdrag från belastningsregistret i samband med rekrytering och ideellt engagemang och alla medarbetare i organisationen står bakom Rädda Barnens etiska värderingar och vår Policy för Child Safeguarding.

Spontanansökningar

Eftersom vi strävar efter att alla kandidater som söker sig till oss ska få återkoppling har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar.

Praktikplatser

När vi har möjlighet att ta emot praktikanter finns annonserar vi det under "Lediga tjänster i Sverige".

Lediga tjänster hos Rädda Barnen

Till toppen

Lediga tjänster

Är du nyfiken på vilka lediga tjänster som finns? Här finns hela listan!

Lediga tjänster internationellt

Vill du jobba med barns rättigheter utomlands? Se vilka lediga tjänster som finns hos Internationella Rädda Barnen.

Läs mer om vad vi gör

Inget barn ska behöva fara illa. På Rädda Barnen stöder vi barn i utsatta situationer – i Sverige och i världen. Vi väcker också opinion för barns rättigheter. Läs mer om oss!

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners