Gåva till anställda och medarbetare

Ge bort ett gåvobevis som förändrar barns liv!

Letar du efter den perfekta presenten till anställda eller medarbetare? Ge bort ett av våra fina gåvobevis som ger barn möjlighet att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Tillsammans förändrar vi barns liv!

 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu

Ge våra gåvobevis till anställda 

När du köper en present hos oss får du ett fint gåvobevis att ge bort till medarbetare eller anställda. Du kan få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till mottagaren. 

Nu kan du enkelt skapa en personlig present som förändrar barns framtid. Du väljer själv en hjärtefråga och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen. 

När levereras gåvan?

Leveranstid för tryckta gåvobevis är fyra dagar. Ett digitalt gåvobevis skickas direkt samma dag via e-post. 

Ge bort ett gåvobevis som gör skillnad!

Gåvan till anställda förändrar barns liv

Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du köper en present av oss används pengarna där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. Gåvobeviset är ett exempel på hur pengarna används.

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vårt 90-konto garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Under 2021 gick 90 procent till insatser för barn. 10 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

Välj hjärtefråga 

  • TRYGGHET

Presenten hjälper till att stoppa farligt barnarbete, skydda barn i krigsdrabbade områden och stötta barn som varit med om traumatiserande upplevelser.

  • MAT & MEDICIN

Presenten hjälper till i kampen för att inget barn ska dö av sjukdomar och näringsbrist som kan förebyggas och botas.

  • SKOLA

Presenten hjälper till att bygga tillfälliga skolor i krigsdrabbade områden, fylla skolväskor med material, utbilda lärare och se till att skolan blir en trygg plats för barnen.

  • KATASTROFHJÄLP

Presenten hjälper till att ge livräddande sjukvård, bygga trygga barnvänliga platser, skydda ensamma barn och återförena familjer.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu