Gåva till anställda och medarbetare

Ge bort våra fina gåvobevis!

Letar du efter den perfekta presenten till anställda eller medarbetare? Ge bort ett av våra fina gåvobevis som ger barn möjlighet att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.

 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Ge våra gåvobevis till anställda 

När du köper en present hos oss får du ett fint gåvobevis att ge bort till medarbetare eller anställda. Välj bland våra fina illustrationer, vad presenten ska kosta och skriv en hälsning. I gåvobeviset finns också en text om hur din gåva bidrar till vårt arbete för barn. 

Välj tryckt eller digitalt gåvobevis

Din gåva kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla direkt till mottagaren. 

Om du beställer ett tryckt gåvobevis, så kommer du att få det levererat inom fyra arbetsdagar. Om du beställer ett digitalt gåvobevis får du det alltid direkt samma dag via e-post.

Välj mellan fina illustrationer!

När du köper ett gåvobevis kan du välja mellan flera olika motiv, både illustrationer och fotografier. Varför inte ett fint motiv med Pippi?

Rädda Barnen samarbetar med Astrid Lindgren Aktiebolag för att göra världen bättre för barn. Astrid Lindgren visste, precis som Rädda Barnen, att förändring alltid börjar med barnen.

Gåvan till anställda förändrar barns liv

Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. När du köper ett gåvobevis av oss används pengarna där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vårt 90-konto garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!