Ge en morsdagspresent för välgörenhet

Ge bort en livsviktig present på mors dag!

Behöver du tips på en bra morsdagspresent? Att göra mamma glad med en present som förbättrar framtiden för barn är ett fint sätt att visa att du uppskattar henne.

När du köper en morsdagpresent från Rädda Barnen kan vi fortsätta vårt viktiga arbete för barnen. Din present kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Det är en gåva här och nu för framtiden – för att trygga barn blir trygga vuxna. 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp gåvobevis

Ge bort ett gåvobevis i morsdagspresent

När du köper en livsviktig morsdagspresent från Rädda Barnen så får du ett fint gåvobevis att ge bort. Välj motiv, belopp och skriv en personlig hälsning till mamma. Det blir en fin present som bidrar till att ge barn en ljusare framtid.

Välj digitalt eller tryckt gåvobevis

Du får ett fint gåvobevis skickat på posten som du kan överlämna till mamma. Varför inte sätta det i blombuketten?

Du kan också välja ett digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till mamma via mejl. När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset i pdf-format som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp gåvobevis

Vanliga frågor om mors dag

Mors dag 2024 är söndagen den 26 maj. Det är en högtid som firas den sista söndagen i maj för att hylla våra mammor.

Ge bort ett av våra fina gåvobevis som ger barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Välj motiv och skriv en personlig hälsning.

Ett gåvobevis kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig. Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla till mamma.