Fira Mor med en present som gör gott

Mamma i tegelstensfabriken i Nepal som håller sitt lilla barn i famnen

Att fira mor på Mors dag med en omtänksam present som gör gott för många barn är ett fint sätt att visa hur mycket du uppskattar henne.

När du ger mor ett gåvobevis från Rädda Barnen ger du samtidigt barn som lever i utsatta situationer möjlighet till en bättre och tryggare framtid. Du ser också till att vi snabbt kan komma på plats för att rädda liv vid katastrofer och konflikter. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din present på Mors dag gör gott för många barn

Bland våra presenter kan du välja mellan flera bra saker som gör gott för barn. Din gåva kan exempelvis bli till mat för en hungrig liten mage, rent vatten, mediciner, en plats i skolbänken för ett barn på flykt, eller något annat som barn behöver.

Gåvobeviset som du får från oss kan du ge till mamma, kanske sätta i hennes bukett. Hon blir garanterat glad över din omtanke om alla barn som behöver trygghet och stöd. Och du kan känna dig trygg med att din gåva når fram till barnen och används på bästa sätt där våra experter bedömer att den verkligen gör nytta.

Vi mejlar en länk till gåvobeviset (PDF) som du snabbt kan ladda ner, skriva ut och ge bort – eller mejla direkt till mamma.