Presenttips till mors dag 2021!

mors dag

Att fira mamma på mors dag med en omtänksam present som gör gott för många barn är ett fint sätt att visa hur mycket du uppskattar henne.

När du ger mamma ett gåvobevis från Rädda Barnen ger du samtidigt barn som lever i utsatta situationer möjlighet till en bättre och tryggare framtid. Du ser också till att vi snabbt kan komma på plats för att rädda liv vid katastrofer och konflikter. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Presenttips till mors dag som hjälper barn 

Bland våra presenter kan du välja mellan flera bra saker som gör gott för barn. Din gåva kan exempelvis bli till mat för en hungrig liten mage, rent vatten, mediciner, en plats i skolbänken för ett barn på flykt, eller något annat som barn behöver.

Gåvobeviset som du får från oss kan du ge till mamma, kanske sätta i hennes bukett. Hon blir garanterat glad över din omtanke om alla barn som behöver trygghet och stöd. Och du kan känna dig trygg med att din gåva når fram till barnen och används på bästa sätt där våra experter bedömer att den verkligen gör nytta.

Skicka morsdagspresenten digitalt 

Du kan välja mellan ett tryckit eller et digitalt gåvobevis. Ett digitalt gåvobevis är en pdf i stående A4-format som levereras via e-post. Du får en länk till gåvobeviset som du kan ladda ner, skriva ut eller mejla direkt till mottagaren. Texten i gåvobeviset berättar att du skänkt en gåva till vårt arbete för barnen.

Ge bort en livsviktig sms-present till mors dag 

Ett annat alternativ är en sms-present som är ett snabbt och enkelt sätt att ge mamma en present och samtidigt bidra till att rädda barns liv. 

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen på mors dag med din personliga hälsning och en länk till en sida där hon kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn. 

Ge en sms-present!

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor ger du någon en livsviktig sms-present. Tillsammans ger vi barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid.

Köp en sms-present