Sms:a din gåva till 72911

Ibrahim, 7 år, sitter vid ett bord och ritar på Rädda Barnens barnvänliga plats i ett flyktingläger i Syrien

En gåva från dig hjälper oss att agera blixtsnabbt vid krig och katastrofer och arbeta långsiktigt för att skapa hållbara förändringar för barn – både i Sverige och över hela världen. Pengarna används där behoven för barnen är som störst.

Du kan välja mellan flera olika sätt att skänka pengar till oss, ett sätt är via sms. Din gåva via sms dras från din telefonräkning. Genom att ge en gåva godkänner du att bli kontaktad av Rädda Barnen. Dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen.

SMS:a din gåva – välj belopp

Ge 100 kronor

Sms:a Räddabarnen100 till 72911

Ge 200 kronor

Sms:a Räddabarnen200 till 72911

Ge 300 kronor

Sms:a Räddabarnen300 till 72911

Din sms-gåva når fram till barnen

När du skänker pengar till oss kan du vara trygg. Under 2023 gick 91 procent till insatser för barn. 9 procent användes till nödvändig administration, kvalitetskontroller och insamlingsaktiviteter.

Rädda Barnen arbetar för att förbättra livet och framtiden för barn, i Sverige och i världen. Pengarna används där behoven är som störst och där våra experter bedömer att de gör största möjliga nytta för barnen. 

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och vårt 90-konto garanterar att pengarna används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt.