Stöd oss via våra partners

Du kan stödja Rädda Barnens arbete för barn genom att bli kund hos någon av våra partners. Genom att exempelvis byta elavtal, donera pantpengar eller betala med Rädda Barnens Mastercard kan du, så gott som dagligen, hjälpa och skydda barn som har det svårt runt om i världen.

Lägg till 10 kr för barn i krig och katastrofer

När du handlar i Apotekets butiker kan du lägga till 10 kr till ditt köp, som går till vårt arbete för barn i krig och katastrofer.

Köp en bukett och lägg till ett värdebevis

När du köper en bukett på Euroflorist.se kan du välja att lägga till ett värdebevis från Rädda Barnen, om antingen 100 kr, 200 kr eller 300 kr.

Köp en kanin för barn i utsatta situationer

När du köper Polarn o Pyrets kanin med randig tröja går 20 kr direkt till våra insatser för barn i utsatta situationer.

Byt till ett gott elavtal

Som kund hos GodEl kan du välja att ge vinsten till Rädda Barnen. GodEl ger nämligen hela sin vinst till hjälporganisationer.

Skaffa Rädda Barnens Mastercard

Hjälp barn varje dag! Varje gång du använder kortet skänker Ecster motsvarande 0,5 % av summan du handlar för.

Köp en lott för barnen

Överskottet från försäljningen av Svenska Postkodlotteriets produkter går bland annat till vårt arbete för att förbättra barns livsvillkor i Sverige och internationellt. På det viset är det alltid någon som vinner, även på en nitlott.

Fondspara i humanfonden

Spara i Humanfonden för att hjälpa barn som har det tufft, samtidigt som du gör en investering för framtiden. 2 % av fondens värde delas årligen ut till bland andra Rädda Barnen.

Panta för barn hos Willys

Hos Willys kan du skänka pantpengarna till Rädda Barnen. Under åren har generösa kunder tillsammans bidragit med över 20 miljoner kronor!

Donera dina Scandic Friends-poäng

Scandic stödjer vårt projekt High Five för att skapa en trygg och inkluderande idrott för barn. Som medlem i Scandic Friends får du poäng för varje hotellnatt – som du kan skänka till Rädda Barnens arbete.

Shoppa på HM och skänk din bonus

Är du medlem i H&M-Club? Då kan du ge bort din bonus till Rädda Barnens arbete för att alla barn och unga i Sverige, oavsett bakgrund, ska känna delaktighet i samhället och få mer inflytande över sina liv.

Dra IKEA Family-kortet i kassan

Varje gång du drar ditt IKEA Family-kort skänker IKEA 25 öre till På Lika Villkor - vår satsning för att stötta barn och unga i socioekonomiskt utsatta områden i Sverige.

Köp en dryck som hjälper Jemens barn

När du köper en dryck från Norr stöttar du våra insatser för att skydda barn i Jemen mot kolera. För varje dryck som säljs skänker Norr motsvarande summa för en enhet vätskeersättning och zink.

Stöd föreningslivet med en lott

När du köper en Bingolott eller Sverigelott så bidrar du till Rädda Barnens arbete för en trygg och inkluderande idrott.

Pengarna går till vårt katastrofarbete

Flera av våra företagspartners stödjer vårt arbete för barn i katastrofer. Genom att ta del av deras erbjudanden ovan är du med och hjälper barn i akuta situationer. 

Var med och kämpa för barnen dygnet runt!

Bli månadsgivare