Stöd oss via våra partners

Du kan stödja Rädda Barnens arbete för barn genom att bli kund hos någon av våra partners. Genom att exempelvis byta elavtal, donera pantpengar eller betala med Rädda Barnens Mastercard kan du, så gott som dagligen, hjälpa och skydda barn som har det svårt runt om i världen.

Köp Polarn och Pyrets T-shirt

Köp Rädda Barnens t-shirt så går 20 kr direkt till vårt arbete för barn i katastrofer och konflikter.

Kampanj Pippi of Today

Stötta flickor på flykt

Genom våra kampanjpartners i Pippi of Today ges mängder av fina erbjudanden. Köp strumpor, en print eller Pippi-mugg för flickor på flykt!

Lämna panten på Willys

Tryck på gåvoknappen så går pengarna går till vårt arbete för barn i Sverige.

Shoppa på HM och skänk din bonus

Ge bort din H&M-Club-bonus till vårt arbete för att alla barn och unga i Sverige ska känna delaktighet i samhället och få mer inflytande över sina liv.

Stöd föreningslivet med en lott

Köp en Bingolott så bidrar du till vårt arbete för en trygg idrott för barn.

Dra IKEA Family-kortet i kassan

Varje gång du drar ditt IKEA Family-kort skänker IKEA 25 öre till vårt arbete för barn och unga i socioekonomiskt utsatta områden i Sverige.

Köp en dryck som hjälper Jemens barn

När du köper en dryck från Norr stöttar du våra insatser för att skydda barn i Jemen mot kolera. För varje dryck som säljs skänker Norr motsvarande summa för en enhet vätskeersättning och zink.

Donera Eurobonus-poäng

Har du kvar massa SAS Eurobonus-poäng? Då kan du donera dem till Rädda Barnen.

Byt till ett gott elavtal

Som kund hos GodEl kan du välja att ge vinsten till Rädda Barnen. GodEl ger nämligen hela sin vinst till hjälporganisationer.

Lämna gamla sedlar och mynt

Lämna gamla sedlar och mynt i bössorna hos Forex. Pengarna går till vårt arbete i konflikter och katastrofer.

Skaffa Rädda Barnens Mastercard

Hjälp barn varje dag! Varje gång du använder kortet skänker Ecster motsvarande 0,5 % av summan du handlar för.

Köp en lott för barnen

Överskottet från försäljningen av Svenska Postkodlotteriets produkter går bland annat till vårt arbete för att förbättra barns livsvillkor i Sverige och internationellt. På det viset är det alltid någon som vinner, även på en nitlott.

Fondspara i humanfonden

Spara i Humanfonden för att hjälpa barn som har det tufft, samtidigt som du gör en investering för framtiden. 2 % av fondens värde delas årligen ut till bland andra Rädda Barnen.

Donera din pant till Rädda Barnen

Allt som har en streckkod går att panta med Bower-appen. Ta chansen att donera pengarna till Rädda Barnen.

Donera din försäljning till Rädda Barnen

När du säljer kläder via Sellpy kan du donera din försäljning till vårt arbete för att göra världen lite bättre för barn.

Prenumerera på mensskydd och gör skillnad för flickor

Börja prenumerera på ekologiska mensskydd från Syd. För varje förpackning som säljs hjälper det oss möjliggöra för fler flickor att kunna fortsätta skolan, även när de har mens.

Skänk dina bonuspoäng till Rädda Barnens katastrofarbete

American Express är vår partner sedan 1998. Alla som använder American Express har möjlighet att skänka sina bonuspoäng till förmån för Rädda Barnens katastrofarbete.

Omvandla dina poäng hos Libero till insatser för barn

Genom att bli medlem i Liberoklubben kan du samla poäng från Liberos produkter och omvandla dina poäng till våra insatser för barn drabbade av krig och katastrofer.

Köp City Gross matkasse och stötta flickor på flykt

När du köper City Gross matkasse Djungelkassen går 20 kronor oavkortat till Rädda Barnens arbete. Du kan också köpa Pippi of Today-armbandet i alla City Gross butiker.

Pengarna går till vårt katastrofarbete

Flera av våra företagspartners stödjer vårt arbete för barn i katastrofer. Genom att ta del av deras erbjudanden ovan är du med och hjälper barn i akuta situationer. 

Var med och gör världen bättre för barn varje dag!

Bli månadsgivare