Stöd oss via våra partners

Du kan stödja Rädda Barnens arbete för barn genom att bli kund hos någon av våra partners. Genom att exempelvis byta elavtal, donera pantpengar eller betala med Rädda Barnens Mastercard kan du, så gott som dagligen, hjälpa och skydda barn som har det svårt runt om i världen.

Kampanj Pippi of Today

Stötta flickor på flykt

Genom våra kampanjpartners i Pippi of Today ges mängder av fina erbjudanden. Köp strumpor, en print eller Pippi-mugg för flickor på flykt!

Köp en kanin för barn i utsatta situationer

När du köper Polarn o Pyrets kanin med randig tröja går 20 kr direkt till våra insatser för barn i utsatta situationer.

Byt till ett gott elavtal

Som kund hos GodEl kan du välja att ge vinsten till Rädda Barnen. GodEl ger nämligen hela sin vinst till hjälporganisationer.

Skaffa Rädda Barnens Mastercard

Hjälp barn varje dag! Varje gång du använder kortet skänker Ecster motsvarande 0,5 % av summan du handlar för.

Köp en lott för barnen

Överskottet från försäljningen av Svenska Postkodlotteriets produkter går bland annat till vårt arbete för att förbättra barns livsvillkor i Sverige och internationellt. På det viset är det alltid någon som vinner, även på en nitlott.

Fondspara i humanfonden

Spara i Humanfonden för att hjälpa barn som har det tufft, samtidigt som du gör en investering för framtiden. 2 % av fondens värde delas årligen ut till bland andra Rädda Barnen.

Panta för barn hos Willys

Hos Willys kan du skänka pantpengarna till Rädda Barnen. Under åren har generösa kunder tillsammans bidragit med över 20 miljoner kronor!

Shoppa på HM och skänk din bonus

Är du medlem i H&M-Club? Då kan du ge bort din bonus till Rädda Barnens arbete för att alla barn och unga i Sverige, oavsett bakgrund, ska känna delaktighet i samhället och få mer inflytande över sina liv.

Dra IKEA Family-kortet i kassan

Varje gång du drar ditt IKEA Family-kort skänker IKEA 25 öre till På Lika Villkor - vår satsning för att stötta barn och unga i socioekonomiskt utsatta områden i Sverige.

Köp en dryck som hjälper Jemens barn

När du köper en dryck från Norr stöttar du våra insatser för att skydda barn i Jemen mot kolera. För varje dryck som säljs skänker Norr motsvarande summa för en enhet vätskeersättning och zink.

Stöd föreningslivet med en lott

Med en Bingolotto-prenumeration så bidrar du till Rädda Barnens arbete för en trygg och inkluderande idrott för barn.

Pengarna går till vårt katastrofarbete

Flera av våra företagspartners stödjer vårt arbete för barn i katastrofer. Genom att ta del av deras erbjudanden ovan är du med och hjälper barn i akuta situationer. 

Var med och kämpa för barnen dygnet runt!

Bli månadsgivare