Stöd oss via våra partners

Du kan stödja Rädda Barnens arbete för barn genom att bli kund hos någon av våra partners. Genom att exempelvis byta elavtal, donera pantpengar eller betala med Rädda Barnens Mastercard kan du, så gott som dagligen, hjälpa och skydda barn som har det svårt runt om i världen.

Elavtal

Byt till ett gott elavtal

Som kund hos GodEl kan du välja att ge vinsten till Rädda Barnen. GodEl ger nämligen hela sin vinst till hjälporganisationer.

Betalkort

Skaffa Rädda Barnens Mastercard

Hjälp barn varje dag! Varje gång du använder kortet skänker Ecster motsvarande 0,5 % av summan du handlar för.

Fondsparande

Fondspara i humanfonden

Spara i Humanfonden för att hjälpa barn som har det tufft, samtidigt som du gör en investering för framtiden. 2 % av fondens värde delas årligen ut till bland andra Rädda Barnen.

Panta

Panta för barn hos Willys

Hos Willys kan du skänka pantpengarna till Rädda Barnen. Under åren har generösa kunder tillsammans bidragit med över 20 miljoner kronor!

Hotellpoäng

Donera dina Scandic Friends-poäng

Scandic stödjer vårt projekt High Five för att skapa en trygg och inkluderande idrott för barn. Som medlem i Scandic Friends får du poäng för varje hotellnatt – som du kan skänka till Rädda Barnens arbete.

Bonuspoäng

Shoppa och skänk din bonus

Är du medlem i H&M-Club? Då kan du ge bort din bonus till Rädda Barnens arbete för att alla barn och unga i Sverige, oavsett bakgrund, ska känna delaktighet i samhället och få mer inflytande över sina liv.

IKEA Family-kortet

Dra IKEA Family-kortet

Varje gång du drar ditt IKEA Family-kort skänker IKEA 25 öre till På Lika Villkor - vår satsning för att stötta barn och unga i socioekonomiskt utsatta områden i Sverige.

Funktionsdryck

Dryck som stöttar Jemens barn

När du köper en dryck från Norr stöttar du våra insatser för att hjälpa barn i Jemen som hotas av kolerautbrott. För varje dryck som säljs skänks motsvarande summa för en enhet vätskeersättning och zink.

Pengarna går till vårt katastrofarbete

GodEl, Swedbank Robur, Max, Willys och Ecsters Mastercard stödjer vårt arbete för barn i katastrofer. Genom att ta del av erbjudandena ovan är du med och hjälper barn i akuta situationer. 

Var med och kämpa för barnen dygnet runt!

Bli månadsgivare