LokalföreningGöteborg

Välkommen att engagera dig för barn på flykt!

Vill du också bli en barnrättskämpe? Inom Rädda Barnen Göteborg finns en mängd ideella verksamheter – läxläsning, besöksverksamhet på boenden och nätverk för gode män för att nämna några – som du är varmt välkommen att engagera dig i. Läs mer om de olika grupperna under Verksamheter i menyn till höger. Väl mött!

 • Kandidera till Rädda Barnens lokalförening i Göteborg

  2017-11-01

  Har du erfarenhet, kunskap eller intresse inom event, kommunikation, marknadsföring eller ekonomi? Är du handlingskraftig? Har du tid och vill engagera dig för barn och ungas rättigheter? - Sök till Rädda Barnen Göteborgs styrelse!

 • WEBBUTBILDNINGTRYGGARE TILLSAMMANS - WEBBUTBILDNING

  2017-10-31


  Här kan du genomföra vår webbutbildning Tryggare Tillsammans.
  Genomförd utbildning är en förutsättning för att kunna driva verksamhet för barn. För dig som medlem eller aktiv utan medlemskap, till exempel i ett projekt gäller utbildningen nedan.
  Efter genomförd utbildning kommer du vidare till en sida där du godkänner att du tagit del av policyn och utbildning. Därefter får du ett diplom.

 • Har du tid över? Har du tid över? Nu söker vi fler volonärer!

  2017-09-21  Inom Rädda Barnen i Göteborg finns en mängd ideella verksamheter som till exempel läxläsning och besöksverksamhet på boenden. Vill du ge av din tid och förbättra villkoren för barn i Göteborgsområdet? Längre ner på sidan kan du läsa vilka aktiviteter du kan engagera dig i.

  Vill du starta en egen lokal verksamhet i Göteborg? Vi hjälper dig gärna att bolla med ideér och konkreta tips om hur du starta upp ett nytt projekt. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare!

 • Bästa medlem!Vi vill förbättra vår kommunikation

  2017-09-21


  Därför kommer du som medlem få ett nyhetsbrev från Rädda Barnens lokalförening i Göteborg, med nyheter om aktiviteter i din närhet.

 • BOSTADSLÖSA BARNFAMILJER Bostadslösa barnfamiljer i Göteborg

  2017-09-17

  Påverkansgruppen har läst flertalet rapporter angående bostadslösa barnfamiljer i Göteborg. Vi har tänkt att till att börja med att sprida ämnet för medvetenhetsgörande. Därför kommer vi från och med idag en gång i veckan lägga ut länkar i vårt twitterflöde.

  Följ oss på @RaddaBarnenGbg

Visa alla nyheter Till toppen

Kontakta oss i Göteborg!

Mejla oss på: lf.goteborg@medlem.rb.se

 

Vi tillhör Göteborgs distrikt

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners