Rädda Barnens lokalförening i Göteborg

Göteborgs lokalförening arbete går ut på att förbättre barns livsvillkor i Göteborgs kommun, då vi vill göra Barnkonventionen verklig för varje barn. Vi har verksamheter som riktar sig direkt till barn, som till exempel meningsfull fritid men även påverkansarbete.

Rädda Barnens lokalförening i Göteborg jobbar varje dag för att lyfta barns rättigheter! Vi har olika direktstödsverksamheter för barn där du som volontär kan engagera dig. Du kan även engagera Dig i påverkansarbete för att stärka barns rättigheter i beslutsprocesser.

Ge din tid, röst eller gåva till barnen

Det finns flera sätt att hjälpa oss göra Göteborg lite bättre för barn. Du som vill ge av din tid kan bli volontär, och du hittar våra lediga volontäruppdrag i Göteborg här. Om du hellre vill stötta oss med din röst när vi pratar med politiker och beslutsfattare, passar du perfekt som medlem. Du som helst vill skänka pengar hjälper oss att fortsätta vårt livsviktiga arbete för barnen, både här i Göteborg, Sverige och världen. Tillsammans gör vi skillnad!

Bli medlem i Rädda Barnen Göteborg!

Bli medlem här

Aktuellt just nu

Du som vill ha reda på vad som händer hos Rädda Barnen lokalförening Göteborg just nu kan följa oss på Facebook och på Instagram.

Kontakta oss

Har du frågor eller idéer? Kontakta oss direkt på lf.goteborg@medlem.rb.se