LokalföreningSollentuna

 • SollentunaRädda barnen Sollentuna går över till Facebook

  2018-03-11

  Vår lokalförening är inte längre aktiv på hemsidan räddabarnen.se utan vi använder oss numera enbart av Facebook. Du hittar oss om du söker Rädda barnen Sollentuna, du behöver inte ha ett inlogg på Facebook för att kunna se vår sida men du kan inte kommentera eller gilla vår facebooksida om du inte är inloggad. Om du har några frågor eller kommentarer går det självklart bra att mejla oss på Lf.sollentuna@medlem.rb.se.

  Vänliga hälsningar
  Styrelsen, Rädda barnen Sollentuna

 • Regional nyhetBarnrättsforum inställt

  2017-04-07

  I helgen skulle Barnrättsforum med deltagare från hela Rädda Barnen Region öst träffas för att diskutera, mötas och läras sig. Med tanke på dagens tragiska händelser i Stockholm är det inte möjligt att genomföra Barnrättsforum.Deltagare har fått mejl med ytterligare information.

 • SollentunaInbjudan till årsmötet är på gång

  2017-01-18

  Håll ut! Just nu sitter våra styrelseledamöter och klistrar kuvert till dig som är medlem i Rädda barnen Sollentuna. I slutet av januari kommet ett brev från oss dimpa ner i din brevlåda angående årsmötet 2017. Förutom det klassiska mötet kommer även Julia Mäkitalo Blent från maskrosbarn att berätta om deras arbete och varför de finns. Mer information kommer som sagt inom kort.
  Vänliga hälsningar, Styrelsen i Rädda barnens lokalförening Sollentuna

 • Barn som far illa Osäkerhet hindrar vuxna från att hjälpa barn

  2016-10-26

  För att samhället ska kunna hjälpa barn som far illa behöver alla vuxna känna ansvar för barn i sin närhet och agera vid oro för ett barn. Vår Sifo-undersökning visar att de allra flesta vuxna gör det, men att osäkerhet också kan hindra vuxna från att hjälpa.

 • Regional nyhet östra SverigeElva skolor i Stockholm ska arbeta förebyggande mot hedersvåld

  2016-09-27

  Denna vecka startar Arvfondsprojektet Kärleken är fri (2014-2017) sin turné i Stockholm tillsammans med teaterföreställningen KÄRLEKEN ÄR FRI!? Syftet är att förebygga hedersrelaterat våld och förtryck. Dessutom stärker Advokatbyrån Elisabeth Fritz upp projektets stödchatt Kärleken är fri genom att erbjuda juridisk rådgivning för utsatta ungdomar.

Visa alla nyheter Till toppen
Allas favorit - ballonger!

Kontakta oss i Sollentuna!

Kontakta oss i Sollentuna på mejl: lf.sollentuna@medlem.rb.se

Mejla vårt regionkontor:  infoost@rb.se

Vi tillhör Stockholms norra distrikt

Kontakta oss

Besöksadress:

Landsvägen 39
Sundbyberg, Stockholm

Postadress:

Rädda Barnen
107 88 Stockholm

Organisationsnr: 802002-8638

Telefon: 08-698 90 00

Fax: 08-698 90 10
E-post: kundservice@rb.se

Ge en gåva:

Plusgiro: 90 2003-3
Bankgiro: 902-0033
Swish: 902 0033

90 konto, svensk insamlingskontroll
Stöd via telefon, chatt och mail.

Här finns information om Orostelefonen, Stödlinjen för ensamkommande barn och unga, stödchatten "Kärleken är fri" och Föräldratelefonen.

Våra partners