Starta en insamling på Facebook och rädda barns liv!

Starta en Facebookinsamling

Visste du om att du kan starta en egen insamling på Facebook till förmån för Rädda Barnen? Det är ett snabbt och enkelt sätt att vara med och rädda barns liv. Transaktionerna sker via säkra kortbetalningar och Facebook tar inte någon avgift.

OBS! Just nu går det inte att starta en insamling på Rädda Barnens Facebook-sida. Vi jobbar på att lösa problemet. 

Facebook-insamlingar är enkla att starta och det är lätt att ge gåvor. Du startar insamlingen på Rädda Barnens Facebook-sida. Fyll i alla uppgifter, skriv en text om varför du gör insamlingen, välj omslagsbild och bjud in släkt och vänner – sen är det klart. Sprid din insamling ofta i sociala medier och se pengarna växa!

Samla in pengar via Facebook!

Starta din insamling

Ett extra fint sätt att fira din födelsedag

Varför inte prova en insamling inför din födelsedag och be dina vänner om gåvor till insamlingen istället för en present eller som en extra gåva. På så sätt kan din dag hjälpa till att göra världen till en bättre plats för barnen. Visst är det bra?

Pengarna kommer fram till barnen!

Pengarna som du samlar in används där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen. Tack vare dig får fler barn sjukvård, vatten, mat, skolundervisning och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. Tillsammans förändrar vi barns liv. Tack!