Bli månadsgivare och få en trägubbe inspirerad av Emil

Du kan vara med och göra världen tryggare för barn varje dag! Bli månadsgivare för framtidens alla hyss och få en trägubbe som tack för att du får busfrön att växa.

Få en trägubbe för framtidens alla hyss

Bli månadsgivare

Emil i Lönneberga fyller 60 år

I år fyller Astrid Lindgrens fantastiska karaktär Emil 60 år. Det firar vi med att ge dig som blir månadsgivare en handgjord trägubbe inspirerad av berättelsen om hyssmakaren i Lönneberga.

Under firandet har vi ett samarbete med slöjdaren Ola Ling från Västerbotten som täljer en trägubbe till alla nya månadsgivare. Den skickas direkt hem till brevlådan under augusti. 

Som månadsgivare är du med och skapar en värld där barn får vara trygga. Där lekar, upptåg och hyss bare blir! Trägubben får du som ett intyg på att du hjälper busfrön världen över att växa upp i trygghet. Dag för dag, hyss för hyss.

Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv. 

Astrid Lindgren och Rädda Barnen

Precis som Astrid Lindgren tror vi på barns inneboende kraft och möjlighet till stordåd, om de bara får rätt förutsättningar. Och precis som Astrid Lindgren tror vi på barns rätt att vara barn – trygga, fria och lekfulla.

Därför samarbetar Rädda Barnen med Astrid Lindgren Aktiebolag, för att vår gemensamma övertygelse är att barnen är framtiden. 

Så används din gåva

Vi använder dina pengar där våra experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen. Din gåva hjälper oss att agera blixtsnabbt vid krig och katastrofer och ger oss möjlighet att planera och genomföra hållbara förändringar i barns liv.

Få en trägubbe för framtidens alla hyss

Bli månadsgivare

Mer pengar till barnen när du ger via autogiro

Att vara månadsgivare innebär att du ger pengar regelbundet via autogiro. Det är ett sätt för oss att hålla nere kostnaderna för administration, vilket gör att hela 92 procent av de medel vi får in går direkt till våra verksamheter. Dessutom är det enkelt och bekvämt för dig som givare. Pengarna dras automatiskt från ditt konto den 28:e varje månad. Du kan också ändra belopp och avsluta när du vill. 

Tack för att du vill vara med oss varje dag!

Din insats som månadsgivare är ovärderlig för barn som har det svårt, i Sverige och runt om i världen. Tack vare ditt stöd kan fler överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Här och nu för framtiden.

Få en trägubbe för framtidens alla hyss

Bli månadsgivare