Tips på en bra bröllopspresent som hjälper barn

Flicka som formar händerna som ett hjärta

Har brudparet allt redan? Då kan du istället ge bort en kärleksfull och omtänksam bröllopspresent som också hjälper barn där det behövs som mest.

Genom att ge bort ett gåvobevis från Rädda Barnens ser du till att fler barn kan få en trygg barndom och en bättre framtid. Din gåva når också fram till barn som drabbats av krig och katastrofer genom att vi kan finnas på plats för att ge skydd och stöd. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Ge brudparet en bröllopsgåva som hjälper barn 

När du köper ett gåvobevis hos Rädda Barnen kan du vara säker på att pengarna kommer till stor nytta för barn. Våra experter gör en bedömning av var behoven är som störst och ser till att din gåva användas på det mest effektiva sättet.

Din gåva till midsommar kan exempelvis bli till mat för en hungrig liten mage, rent vatten, mediciner, en plats i skolbänken för ett barn på flykt, eller något annat som barn behöver. 

Ge en personlig bröllopspresent

Nu kan du enkelt skapa en personlig present som förändrar barns framtid. Du väljer själv en hjärtefråga och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen. 

När du köpt det du vill ge bort, mejlar vi dig en länk till gåvobeviset, som pdf, som du kan skriva ut för att ta med till bröllopet eller mejla vidare direkt till brudparet.