Tips på en bra bröllopspresent

Flicka som formar händerna som ett hjärta

Har brudparet allt redan? Då kan du istället ge bort en kärleksfull och omtänksam bröllopspresent som också hjälper barn där det behövs som mest.

Genom att ge bort ett gåvobevis från Rädda Barnens ser du till att fler barn kan få en trygg barndom och en bättre framtid. 

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Ge våra fina gåvobevis i bröllopspresent

Du skapar snabbt och enkelt en personlig bröllopspresent som förändrar barns liv och framtid. Du väljer motiv, belopp och skriver en hälsning om du vill. I gåvobeviset finns också en text om hur din gåva bidrar till vårt arbete för barn. 

Gåvan kan bidra till att rädda barns liv i krig och katastrofer. Den kan också ge barn mat och rent vatten, eller hjälpa barn att få vård, skydd mot våld och en möjlighet att gå i skolan. Presenten är en gåva här och nu för framtiden – för att rädda barnen är att rädda världen. 

Välj tryckt eller digitalt gåvobevis

Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla direkt till bröllopsparet. Ett tryckt gåvobevis är ett dubbelvikt kort i A6-format med tillhörande kuvert som levereras via post inom fyra arbetsdagar. Om du beställer ett digitalt gåvobevis får du det alltid direkt samma dag via e-post.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!