Tips på en bra bröllopspresent som hjälper barn

Flicka som formar händerna som ett hjärta

Har brudparet allt redan? Då kan du istället ge bort en kärleksfull och omtänksam bröllopspresent som också hjälper barn där det behövs som mest.

Genom att ge bort ett gåvobevis från Rädda Barnens ser du till att fler barn kan få en trygg barndom och en bättre framtid. Din gåva når också fram till barn som drabbats av krig och katastrofer genom att vi kan finnas på plats för att ge skydd och stöd. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present!

Köp nu!

Ge brudparet en bröllopsgåva som hjälper barn 

När du köper ett gåvobevis hos Rädda Barnen kan du vara säker på att pengarna kommer till stor nytta för barn. Våra experter gör en bedömning av var behoven är som störst och ser till att din gåva användas på det mest effektiva sättet.

Du kan välja bland flera gåvor som kan rädda barns liv, som till exempel varma filtar så att de kan sova varmt om natten och mat så att de slipper gå och lägga sig hungriga. Vad du än väljer så når din omtanke fram till många barn runt om i världen.

När du köpt det du vill ge bort, mejlar vi dig en länk till gåvobeviset (PDF) som du kan skriva ut för att ta med till bröllopet eller mejla vidare direkt till brudparet.

TIPS till brudparet! Om ni redan har allt ni kan önska er kan ni starta en egen insamling och be gästerna skänka en gåva där, istället för en bröllopspresent.