Bästa presenttipset till eid al-fitr!

Flicka formar ett hjärta med händerna.

När du ger bort ett gåvobevis till eid al-fitr är du med och gör så att fler barn får stöd och trygghet under sin uppväxt. Det är samtidigt ett fint sätt att visa dina nära och kära hur mycket du tycker om dem.

Vill du ge bort en present för 100, 200 eller 300 kronor? Du kan välja mellan flera olika presenter i vår gåvoshop. Du kan till exempel ge bort ett skolpaket som räcker till tre skolväskor fyllda med skrivböcker, pennor och annat som gör att tre barn kan fortsätta sin utbildning. Ett annat alternativ är en näringsbehandling som kan rädda livet på ett svårt undernärt barn. 

Oavsett vad du väljer bidrar du till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

Ge bort ett gåvobevis!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

En present till eid al-fitr som hjälper barn 

Eid al-fitr är en tid för glädje och gemenskap. När du köper en present i vår gåvoshop är du med och sprider glädje till flera. Du får ett fint gåvobevis skickat på posten som du kan överlämna eller slå in i ett paket.

Du kan också välja ett digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till nära och kära via mejlen. När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset i pdf-format som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

Ge bort en sms-present!

För 200 kronor grattar du någon med en livsviktig sms-present.

Köp nu!

Ge bort en livsviktig sms-present

Ett annat alternativ är en sms-present som är ett snabbt och enkelt sätt att ge någon en present och samtidigt bidra till att rädda barns liv. 

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen med din personliga hälsning och en länk till en sida där hon eller han kan läsa om hur presenten gör skillnad för barn.