Bästa presenttipset till Ramadan och eid al-fitr

Flicka formar ett hjärta med händerna.

När du ger bort ett gåvobevis till Ramadan och eid al-fitr är du med och gör så att fler barn får stöd och trygghet under sin uppväxt. Det är samtidigt ett fint sätt att visa dina nära och kära hur mycket du tycker om dem.

Nu kan du enkelt skapa en personlig present som förändrar barns framtid. Du väljer själv motiv och vad presenten ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset. 

Genom att ge bort ett gåvobevis så bidrar du till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Och du kan vara säker på att din gåva når fram till barnen och används där den gör största möjliga nytta.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

En present till Eid al-Fitr som hjälper barn 

Ramadan avslutas med Eid al-Fitr som är en tid för glädje och gemenskap. När du köper en present i vår gåvoshop är du med och sprider glädje till flera. Du får ett fint gåvobevis skickat på posten som du kan överlämna eller slå in i ett paket.

Du kan också välja ett digitalt gåvobevis som du kan skicka direkt till nära och kära via mejlen. När du gjort ditt köp mejlar vi en länk till gåvobeviset i pdf-format som du snabbt kan ladda ner och skriva ut eller mejla vidare.

Ge bort en livsviktig sms-kram

En sms-kram är en gåva på 100 kronor till Rädda Barnen. Den hjälper oss att fortsätta det viktiga arbetet för alla barns rätt att överleva och växa upp i trygghet.

Mottagaren får ett sms från Rädda Barnen med din personliga hälsning och en länk till en sida där hen kan läsa om hur sms-kramen gör skillnad för barn. 

Ge bort en trygg kram!

Din gåva hjälper oss att fortsätta vårt livsviktiga arbete för barn runt om i världen.

Köp en kram