Fira dina nära och kära med ett fint födelsedagskort

Pojke hoppar i leriga pälar med tre röda rädda barnen-ballonger i handen

Bästa grattishälsningen till någon som står dig nära blir samtidigt till en fin och omtänksam gåva för barn runt om i världen.

När du ger bort Rädda Barnens gåvobevis för att fira någon på födelsedagen betyder det att barn som till exempel befinner sig på flykt undan krig eller katastrof kan få stöd, hjälp och framtidshopp. 

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din grattishälsning blir till hjälp för fler barn

Visst är det kul att få födelsedagskort. Och med ett gåvobevis från Rädda Barnen kan du vara säker på att mottagaren verkligen uppskattar sitt grattiskort som ju faktiskt också är en fin födelsedagspresent på samma gång.

Det finns flera gåvobevis att välja bland och alla blir de till hjälp för barn på olika sätt. Till exempel genom att se till att fler barn får chansen att lära sig läsa, räkna och skriva. Att de kan hålla sig varma på vintern, slippa vara hungriga och tröstiga. Och du kan lita på att dina pengar når fram till barnen och att de används där de gör bäst och effektivast nytta enligt våra experters bedömning.

När du bestämt vilket gåvobevis du ska ge bort som födelsedagskort, mejlar vi dig en länk till gåvobeviset, som pdf, som du kan skriva ut och ge eller mejla till födelsedagsbarnet.