Fira dina nära och kära med ett fint födelsedagskort

Pojke hoppar i leriga pälar med tre röda rädda barnen-ballonger i handen

Ge bort ett fint gåvobevis från Rädda Barnen som födelsedagspresent! Du kan välja mellan flera olika motiv och skriva en personlig grattishälsning.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!

Din födelsedagspresent hjälper många barn

Visst är det kul att få födelsedagskort? Och med ett gåvobevis från Rädda Barnen kan du vara säker på att mottagaren verkligen uppskattar sitt grattiskort som också är en fin födelsedagspresent på samma gång.

Det finns flera gåvobevis att välja mellan och alla blir de till hjälp för barn på olika sätt. Till exempel genom att se till att fler barn får chansen att lära sig läsa, räkna och skriva. Att de kan hålla sig varma på vintern, slippa vara hungriga och tröstiga. Och du kan lita på att dina pengar når fram till barnen och att de används där de gör bäst och effektivast nytta enligt våra experters bedömning.

Välj tryckt eller digitalt födelsedagskort

Du kan välja att få gåvobeviset som ett tryckt kort eller som en pdf att skriva ut eller mejla direkt till den som fyller år. Ett tryckt gåvobevis är ett dubbelvikt kort i A6-format med tillhörande kuvert som levereras via post inom fyra arbetsdagar. Om du beställer ett digitalt gåvobevis får du det alltid direkt samma dag via e-post.

Köp ett gåvobevis i present!

Var med och förändra barns verklighet. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Köp nu!