Julklappstips som gör skillnad

När du ger bort ett gåvobevis eller en sms-julklapp bidrar du till att förändra livet för barn som har det tufft runt om i världen. Det är ett fint sätt att visa dina nära och kära hur mycket du tycker om dem. Och det ger barn en ljusare framtid.

I år lanserar vi en ny typ av gåvobevis! Nu kan du snabbt och enkelt skapa en personlig julklapp som förändrar barns liv.

Du väljer själv en hjärtefråga och vad julklappen ska kosta. Du kan också skriva en hälsning i gåvobeviset om du vill. Hjärtefrågan illustreras i gåvobeviset med en barnteckning och en text om vårt arbete för barnen. Köp en julklapp här och nu för framtiden – för att trýgga barn blir trygga vuxna.

Köp ett gåvobevis i present nu!

Var med och ge barn en tryggare uppväxt och en ljusare framtid. Här kan du skapa din present och se hur gåvobevisen ser ut.

Till gåvobevisen

Din julklapp förändrar barns liv

Du kan ge bort ett fint gåvobevis att lägga under granen eller skicka en sms-julklapp. Oavsett vad du väljer bidrar du till att ge fler barn en trygg uppväxt och en ljusare framtid. Din julklapp når fram och används där våra experter bedömer att den behövs som mest just nu. Den kan ge barn mat och medicin, möjlighet att gå i skolan och skydd mot våld och krig.

Exempel på vad din julklapp bidrar till: 

  • För cirka 150 kronor kan två barn på flykt få varsin filt, vattenrengöringstabletter, tvål, vattendunkar och mat som räcker i en vecka.
  • För cirka 175 kronor kan 50 barn i Sydsudan behandlas med malariamedicin och få hjälp att stoppa den allvarliga sjukdomen i tid.
  • För cirka 200 kronor kan en barnfamilj på flykt kan äta sig mätta i tre veckor med basvaror som ris, linser, olja, socker och mjöl.
  • För cirka 250 kronor kan tre barn få skolväskor fyllda med skrivböcker, pennor och annat som behövs för att kunna fortsätta sin utbildning.
  • För cirka 350 kronor kan ett barn i Jemen som lider av undernäring få livsviktig näringsbehandling under 10 veckor.