Julklappstips som gör skillnad

När du ger bort ett gåvobevis eller en sms-julklapp bidrar du till att fler barn får stöd och trygghet under sin uppväxt. Det är samtidigt ett fint sätt att visa dina nära och kära hur mycket du tycker om dem.

Vill du ge en julklapp för 100, 200 eller 300 kronor? Du har flera olika klappar att välja mellan. Kanske vill du ge bort några varma filtar så att barn slipper frysa i vinter eller en näringsbehandling som kan rädda livet på ett svårt undernärt barn.  

Ge bort ett gåvobevis i jul

Köp ett gåvobevis i julklapp nu!

Var med och ge omtanke, trygghet och framtidstro till barn som behöver din och vår hjälp. Här kan du välja din julklapp och se hur gåvobevisen ser ut.

Till gåvobevisen

Du kan ge bort ett fint gåvobevis att lägga under granen eller skicka en sms-julklapp. Oavsett vad du väljer bidrar du till att fler barn kan få hjälp och en bättre framtid. Din julklapp når fram och används där våra experter bedömer att den behövs som mest just nu. 

sms-julklapp stående cta

Ge bort en sms-julklapp

För 100 kronor kan du ge bort en livsviktig sms-julklapp. Din gåva blir ett vaccinpaket som ger ett litet barn skydd mot mässling och polio.

Köp en sms-julklapp

Exempel på vad din julklapp bidrar till: 

  • För cirka 150 kronor kan två barn på flykt få varsin filt, vattenrengöringstabletter, tvål, vattendunkar och mat som räcker i en vecka.
  • För cirka 175 kronor kan 50 barn i Sydsudan behandlas med malariamedicin och få hjälp att stoppa den allvarliga sjukdomen i tid.
  • För cirka 200 kronor kan en barnfamilj på flykt kan äta sig mätta i tre veckor med basvaror som ris, linser, olja, socker och mjöl.
  • För cirka 250 kronor kan tre barn få skolväskor fyllda med skrivböcker, pennor och annat som behövs för att kunna fortsätta sin utbildning.
  • För cirka 350 kronor kan ett barn i Jemen som lider av undernäring få livsviktig näringsbehandling under 10 veckor.